Futbolu bırakan David Beckham'ın yeni işi şaşkına çevirdi!

Manchester United, Real Madrid, Milan ve Paris Saint-Germain gibi dev takımlarda forma giyen David Beckham, emekli olduktan sonra çiftçiliğe başladı. Oxfordshire'daki çiftliklerinden kareler paylaşan Beckham'ın yeni yaşam tarzını görenler şaşkına döndü.

Manchester United, Real Madrid, Milan ve Paris Saint-Germain gibi dev takımlarda forma giyen David Beckham, emekli olduktan sonra çiftçiliğe başladı. Efsane futbolcu, Oxfordshire'daki çiftliklerinden kareler ve videolar paylaşarak yeni yaşam tarzıyla dikkat çekti.

Beckham ailesi, çiftliklerinde sebze ağırlıklı tarım ve arıcılık yapıyor. Eski futbolcunun paylaşımlarında çiftlik arazisinin güzelliği sosyal medya kullanıcıları tarafından çok beğenildi. Çiftliği kendi zevklerine göre restore eden Beckham'ın futbol sahası ve Türk hamamı da yaptırdığı öğrenildi.

Futbolu bırakan David Beckham'ın yeni işi şaşkına çevirdi! ile ilgili etiketler David Beckham
GÜNÜN VİDEOSU

Çıplak vatandaşa kasabalı dayağı! "Böyle gezmeye utanmıyor musun?" deyip dövdüler

Mardin'de sokakta çıplak halde dolaşan kişi, çevredekiler tarafından dövülüp polise teslim edildi. Olay, cep telefonuyla kayda alındı. Gözaltına alınan şüpheli, sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.