Galatasaray 1983'ten sonra bir ilki yaşadı! Yıllar sonra gelen şok

Süper Lig'in 7. hafta maçında Kasımpaşa'ya karşı sahasında 3-0 öne geçip 3-3 berabere kalan Galatasaray büyük bir şok yaşadı. Cim Bom ayrıca 1983'teki 4-1 öne geçilen Fenerbahçe maçının 4-4 sona ermesi sonrasında bir ilki yaşayarak 3-0'lık fark yakaladığı bir karşılaşmada yıllar sonra ilk kez puan kaybı yaşadı.

Süper Lig'in 7. haftasında dün akşam Galatasaray ve Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Aslantepe'de oynanan karşılaşmaya oldukça iştahlı başlayan Aslan, taraftarının da büyük desteğiyle birlikte kısa sürede farkı yakaladı. Osimen (2) ve Icardi'yle Cim Bom, 34'te farkı 3-0'a getirdi.

Yeni transfer Victor Osimhen, 20 ve 28'inci dakikalarda attığı gollerden sonra sahneye 34'te Mauro Icardi çıktı ve skor 3-0 oldu. Ancak Galatasaray, farka gitmesi beklenen mücadele, şok bir sonuçla 3-3 bitti.

Sarı-Kırmızılılar'ın gollerini Osimhen (2) ve Icardi kaydetti. Kasımpaşa'nın gollerini Fall, Hajradinovic ve Da Costa attı.

1983'TEN SONRA İLK KEZ

Maçta 90 artı 5'inci dakikada Nuno Da Costa'nın golüyle 2 puan kaybeden Aslan, taraftarını üzdü. Cim Bom ayrıca 1983'teki 4-1 öne geçilen Fenerbahçe maçının 4-4 sona ermesi sonrasında bir ilki yaşayarak 3-0'lık fark yakaladığı bir karşılaşmada yıllar sonra ilk kez puan kaybı yaşadı.

Bu sezon ligde ilk kez puan kaybeden Galatasaray puanını 19 yaptı. Kasımpaşa ise puanını 7'ye yükseltti. 

Galatasaray 1983'ten sonra bir ilki yaşadı! Yıllar sonra gelen şok ile ilgili etiketler Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Ünlü salça markasının tesisinden skandal görüntü! Tarım Bakanlığı faaliyetlerini askıya aldı

Ünlü bir salça markasının tesisinde domates sevkiyatı yapan kişi salça olmak üzere bekleyen domateslerin halini videoya çekip sosyal medyada paylaştı. Tesisteki ölü farenin de görüldüğü görüntü gündem oldu. Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü hemen harekete geçti.