Galatasaray 1999 doğumlu Abbedagge'yi transfer etti!

Galatasaray E-spor League of Legends Takımı, ilk transferini gerçekleştirerek, 1999 doğumlu Felix "Abbedagge" Braun'u kadrosuna dahil etti.

E-spor'da takım kuran Galatasaray, ilk transferini gerçekleştirdi. Bu sezon Şampiyonluk Ligi'nde mücadele edecek Galatasaray E-spor League of Legends Takımı, Felix "Abbedagge" Braun'u kadrosuna kattı.

1999 doğumlu Abbedagge, takımın kaptanı olarak kadroya dahil olurken Alman orta koridor oyuncusu daha önce Mysterious Monkeys takımında oynamıştı. Almanya'daki EPS Turnuvası'nda 4 hafta üst üste haftanın oyuncusu ödülünü de kazanan Abbedagge, Almanya kariyerinde iki kez final oynama başarısı gösterdi. Abbadagge, geçtiğimiz sezon Victorious Ace'de Şampiyonluk Ligi'ne katılma hakkı kazanmasında büyük rol oynamıştı.

Galatasaray 1999 doğumlu Abbedagge'yi transfer etti! ile ilgili etiketler Galatasaray Felix Abbedagge Braun
GÜNÜN VİDEOSU

İkbal Uzuner ve katili Semih Çelik'in son görüntüleri ortaya çıktı: İşte ölüme böyle yürümüş...

İstanbul Fatih ilçesi surlarında yaşanan vahşetle ilgili genç kızın ve cani katilin son görüntülerine ulaşıldı. Semih Çelik'in tek başına yürüyüp surlara çıktığı arkasından da telefonla konuşarak İkbal Uzuner'in surlara çıktığı ve orada yaklaşık 2 saat kaldıkları öğrenildi. İşte olayı saniye saniye anlatan o görüntüler...