Galatasaray Ali Koç'un açıklamalarına sosyal medyadan yanıt verdi: "Kardeşi kardeşe kırdırmaya çalışanlar başaramayacak"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, dün yaptığı açıklamalarla gündem yaratmıştı. Koç'un bu açıklamalarına Galatasaray cephesinden herhangi bir yanıt gelmezken, bu sabah yapılan sosyal medya paylaşımıyla göndermede bulunuldu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, dün yaptığı açıklamayla spor gündeminin tepesine oturmuştu. Galatasaray'a çok ağır göndermelerde bulunan Ali Koç, Dursun Özbek için 'patolojik vaka' derken, Okan Buruk için ise 'örgüt artığı' gibi ağır ifadeler kullandı.

Milli maça saatler kala yapılan bu açıklamalar sosyal medyayı birbirine katarken, Galatasaray cephesinden bu sözlere hiçbir karşılık gelmemesi şaşkınlık yaratmıştı.

Sarı kırmızılı kulüp, bu sabah sosyal medyadaki ilk paylaşımıyla bu sözlere göndermede bulundu. Galatasaray yaptığı paylaşımda, "Bugün güneş yine iyilerin üstüne doğacak! Kardeşi kardeşe kırdırmaya çalışanlar başaramayacak, iyi insanlar yine kazanacak! Günaydın Türkiye!" ifadelerini kullandı.

ALİ KOÇ NE DEMİŞTİ?

Ali Koç dün yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

"Fenerbahçe hoca getirdiğinde şampiyonluk unutuldu. Fenerbahçe seçime gittiği zaman siyasi seçimlerden daha fazla dikkat çekti. İki Fenerbahçe başkan adayı televizyona çıktığında reyting rekoru kırıldı. Ayrıca bir rakibimiz var. Patolojik vaka başkanı ve örgüt kırıntısı hocasının ağzından Fenerbahçe düşmüyor. Bunun kıymetini bilelim. Bütün enerjimizi başkalarını ittirerek şampiyon yapan sistem için kullanalım. İnşallah bu sezon seçimden sonra oluşan hava Fenerbahçe'de hakim olur."

Galatasaray Ali Koç'un açıklamalarına sosyal medyadan yanıt verdi: "Kardeşi kardeşe kırdırmaya çalışanlar başaramayacak" ile ilgili etiketler Ali Koç Galatasaray Fenerbahçe Dursun Özbek Okan Buruk
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.