Galatasaray - Çaykur Rizespor maçında neden 6 değişiklik yapıldı?

Süper Lig'in 5. hafta maçında Galatasaray, evinde Çaykur Rizespor'u 5-0'lık skorla mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Mücadeleye damga vuran olay ise takımların altışar değişiklik yapması oldu.

Süper Lig'in 5. hafta maçında Galatasaray, evinde Çaykur Rizespor'u 5-0'lık skorla mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Mücadeleye damga vuran olay ise takımların altışar değişiklik yapması oldu.

NEDEN 6 DEĞİŞİKLİK YAPILDI?

Galatasaray - Çaykur Rizespor maçında takımlar altışar değişiklik yaptı.

Maçın ilk yarısında Çaykur Rizesporlu Khusniddin Alikulov, Victor Osimhen ile girdiği hava mücadelesinde yerde kaldı. Özbek futbolcu kafasına aldığı darbe nedeniyle oyuna devam edemedi ve 38. dakikada oyundan çıktı.

Alikulov başına aldığı darbe nedeniyle oyundan çıktığı için, Çaykur Rizespor ve Galatasaray otomatik olarak 1'er değişiklik hakkı kazandı.

Çaykur Rizespor'da Khusniddin Alikulov, Giannis Papanikolau, Taha Şahin, David  Akintola, Ali Sowe ve Ibrahim Olawoyin'in yerine Amir Hadziahmetovic, Emrecan Bulut, Eray Korkmaz, Vaclav Jurecka ve Muhamed Buljubasic oyuna girdi.

Galatasaray ise 6 değişiklik hakkında Gabriel Sara, Dries Mertens, Davinson Sanchez, Lucas Torreira, Ismail Jakobs ve Barış Alper Yılmaz'ın yerine Kerem Demirbay, Michy Batshuayi, Victor Nelsson, Berkan Kutlu, Elias Jelert ve Yusuf Demir değişikliklerini yaptı.

 

Galatasaray - Çaykur Rizespor maçında neden 6 değişiklik yapıldı? ile ilgili etiketler Galatasaray Çaykur Rizespor Süper Lig Trendyol Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan program sonrası pastane ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ödül programı sonrası Ankara'da bir pastaneyi ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti, fotoğraf çektirdi.