Galatasaray Daikin'in muhteşem sezon başlangıcı devam ediyor! 12 resmi maçın tamamını set vermeden kazandılar

Vodafone Sultanlar Ligi'nin 5. haftasında Galatasaray Daikin, sahasında Bahçelievler Belediyespor'u 3-0 yendi. Sarı kırmızılı takım böylece bu sezon oynadığı 12 resmi maçın 12'sini de set vermeden kazanmayı başardı.

Vodafone Sultanlar Ligi'nin 5. haftasında Galatasaray Daikin, sahasında Bahçelievler Belediyespor'u 3-0 yendi.

Sarı kırmızılılar bu sezon ligde oynadığı 5. maçta, toplamda ise 12. maçta da set kaybetmedi. Galatasaray ligde puanını 15 yaparken, Bahçelievler Belediyespor 9 puanda kaldı.

Galatasaray Daikin: 3 - Bahçelievler Belediyespor: 0
 
Salon: Burhan Felek Vestel

Hakemler: Ramazan Çevik, İbrahim Acar

Galatasaray Daikin: İlkin Aydın, Yasemin Güveli, Carutasu, Lazovic, Timmerman, Bongaerts (Eylül Yatgın)

Bahçelievler Belediyespor: Inneh, Shemanova, Özge Nur Çetiner, Buse Ünal, Czyrnianska, Ceren Domaç (Merve İzbilir, Sema Nur Doluca, Merve Tanyel, Simay Gazi, Meryem Boz, Baird, Begüm Hepkaptan)

Setler: 25-20, 25-21, 25-17

Süre: 74 dakika (25, 25, 24)

Galatasaray Daikin'in muhteşem sezon başlangıcı devam ediyor! 12 resmi maçın tamamını set vermeden kazandılar ile ilgili etiketler Galatasaray voleybol
GÜNÜN VİDEOSU

Provokatörler SAHA EXPO'yu hedef almak istedi! Hakan Fidan'a tepki çeken soru...

 712 yerli, 760 civarında da yabancı firmanın katıldığı SAHA EXPO'da bir grup provokatör İngiliz BAE Systems firması üzerinden provokasyon çıkarmak istedi. Hakan Fidan’a, ‘Savunma Sanayi Fuarı’nda İsrail’e silah tedariği yapan firmanın ne işi var?’ sorusunu soran vatandaşa korumalar müdahale etti.