Galatasaray'ın Kupa yolculuğu Darıca Gençlerbirliği maçıyla başlıyor

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu’nda yarın 3. Lig ekiplerinden Darıca Gençlerbirliği’ni ağırlayacak. Sarı-Kırmızılılar'da koronavirüs testi pozitif çıkan 22 yaşındaki futbolcu Kerem Aktürkoğlu mücadelede yer alamayacak.  

GalatasarayZiraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda yarın saat 21.00’de 3. Lig 2. Grup takımlarından Darıca Gençlerbirliği'ni ağırlayacak. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak mücadelede 90 dakikada eşitlik olması durumunda 15'er dakikalık iki uzatma oynanacak. Burada da eşitlik bozulmazsa seri penaltı atışları turu geçen ekibi belirleyecek. İki takım birbirine ilk kez rakip oluyor.

Türkiye Kupası serüvenine 5. turdan başlayacak olan Sarı-Kırmızılılar, kupayı en çok kazanan takım olarak yer alıyor. 18 Kupa zaferi bulunan Cim Bom, son olarak 2018-19 sezonunda busevinci yaşamıştı.

Süper Lig’de 12. haftayı BAY geçen Fatih Terim'in öğrencileri, son 6 maçında yenilgisiz 16 puan topladı. Aslan son mağlubiyetini evinde Alanyaspor’a karşı 2-1’lık skorla almıştı. 

G.Saray ile Darıca Gençlerbirliği arasında oynanacak maçı Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Tonusluoğlu’nun yardımcılıklarını Hüsnü Emre Çelimli ve Emir Eray Eyisoy yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Bayram Başkan olacak.

Galatasaray'ın Kupa yolculuğu Darıca Gençlerbirliği maçıyla başlıyor ile ilgili etiketler Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası Darıca Gençlerbirliği
GÜNÜN VİDEOSU

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, önce tehdit edildi sonra darp edildi!

Zor günler geçiren 1.'lig ekiplerinden Sakaryaspor’un kulüp Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn'in saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı.