Galatasaray, Devler Ligi'nin dışında kaldı, dev geliri kaçırdı!

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında temsilcimiz Galatasaray, evinde İsviçre ekibi Young Boys'a 1-0 mağlup oldu ve toplamda 4-2'lik skorla Devler Ligi'ne veda etti. Bu sonucun ardından Sarı-Kırmızılılar, 36 takımla oynanacak yeni lig etabına kalamadı ve çok ciddi bir gelirden oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında temsilcimiz Galatasaray, evinde İsviçre ekibi Young Boys'a 1-0 mağlup oldu ve toplamda 4-2'lik skorla Devler Ligi'ne veda etti.

Bu sonucun ardından Sarı-Kırmızılılar, 36 takımla oynanacak yeni lig etabına kalamadı ve çok ciddi bir gelirden oldu.

Avrupa futbolunun en prestijli organizasyonunda mücadele hakkından mahrum kalan Galatasaray, Devler Ligi'nden direkt gelecek 27 milyon 620 bin euroluk geliri de kaçırdı.

Lige katılım ücreti 18 milyon 620 bin euro, yayın geliri 9 milyon euro olarak belirlendi.

8 maçın oynanacağı Şampiyonlar Ligi'ne, galibiyet başına 2.1 milyon euro, beraberlik için 700 bin euro ödenecekti.

Sarı-Kırmızılılar, en az 27 milyon 620 bin euro (1 milyar 50 milyon TL) geliri kasasına koyamamış oldu.

 

Galatasaray, Devler Ligi'nin dışında kaldı, dev geliri kaçırdı! ile ilgili etiketler Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi UEFA Avrupa Ligi UEFA
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.