Galatasaray Elfsborg maç özeti ve goller! Youtube geniş özet

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi’nde Elfsborg takımını 4-3 mağlup etti. Süper Lig’deki başarısını Avrupa’ya da taşıyan Cimbom, harika bir oyunla maçı kazanmasını bildi. İşte Galatasaray Elfsborg maçının özeti ve gollerin videosu.

Galatasaray, Avrupa Ligi'nde Elfsborg karşısında oynadığı maçı 4-3 kazandı. Maçın 28. dakikasında Mauro Icardi'nin attığı golle Galatasaray öne geçti. 39. dakikada Isak Pettersson'un kendi kalesine attığı golle fark ikiye çıktı. Elfsborg, 52. dakikada Niklas Hult ile skoru 2-1'e getirdi. Michael Baidoo'nun 65. dakikada penaltıdan attığı golle Elfsborg durumu eşitledi. Ancak Galatasaray, bir gol daha bularak tekrar öne geçti. Maç böyle bitecek derken son dakikalarla bir kez daha fileleri havalandıran Cimbom durumu 4-2 yaptı. Son saniyelerde bir gol daha geldi ancak bu kez gülen Elfsborg takımıydı. Maç böylelikle 4-3 Galatasaray'ın üstünlüğüyle sona erdi.

Galatasaray Elfsborg maç özeti izle

Galatasaray, Avrupa Ligi'nde Elfsborg karşısında üstün bir mücadele verdi. Maçın 28. dakikasında Mauro Icardi'nin attığı golle Galatasaray öne geçti. Icardi topu ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne taşıdı. Bu gol, sarı-kırmızılı ekibin moralini yükseltti ve oyun kontrolünü eline almasını sağladı.

İkinci gol, 39. dakikada Isak Pettersson'un kendi kalesine attığı bir golle geldi. Galatasaray'ın baskısı altında kalan Elfsborg savunması, topu uzaklaştıramayınca Pettersson'un ters vuruşu skoru 2-0 yaptı. Bu durum, Galatasaray'ın ilk yarıyı rahat bir şekilde tamamlamasına olanak tanıdı.

Galatasaray Elfsborg maç özeti ve goller! Youtube geniş özet

İkinci yarıda Elfsborg toparlanarak oyuna yeniden dahil oldu. 52. dakikada Niklas Hult'un golüyle fark bire indi. Hult sert vuruşla kaleci Muslera'yı mağlup etti ve skoru 2-1'e getirdi. Bu gol, Elfsborg'un umutlarını artırdı ve maça heyecan kattı.

Elfsborg, 65. dakikada Michael Baidoo'nun penaltı golüyle eşitliği sağladı. Ancak Galatasaray, son dakikalarda bulduğu üçüncü golle tekrar öne geçti. Maçın son anları büyük bir çekişmeye sahne oldu.

Yunus Akgün maçın 83. dakikasında harika bir gol atarak Galatasaray'ı maçta 4-2 öne taşıdı. Büyük çekişmeye sahne olan kalan dakikalarda fileler bir kez daha havalandı. Elfsborg'un bulduğu golle maç 4-3 sona erdi.

Maç kadroları

Galatasaray: Günay, Kaan, Sanchez, Abdülkerim, Barış Alper, Torreira, Sara, Mertens, Yunus, Icardi, Osimhen

Elfsborg: Pettersson, Ibrahim, Holmen, Yegbe, Hedlund, B. Zeneli, Ouma, Hult, Qasem, Baidoo, A. Zeneli

Galatasaray Elfsborg maç özeti ve goller! Youtube geniş özet ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

TERÖR SALDIRISININ GÖRÜNTÜLERİ TUSAŞ saldırganları taksiyle geldi: 1'i kadın 3 terörist

Son Dakika Haberi... Kahramankazan'daki TUSAŞ yerleşkesine gerçekleştirilen terör saldırısının detayları yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Üç terörist ticari taksiyle geldi. Burada el bombası attı. Teröristlerden ikisi olay yerinde etkisiz hale getirildi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Bu hain terör saldırısı, Türkiye’nin savunma sanayinde elde ettiği başarıları hedef almıştır" dedi.