Galatasaray Faslı yıldızı resmen açıkladı!

Galatasaray, Hakim Ziyech'i transfer ettiğini resmen açıkladı. Sarı-Kırmızılılar, Faslı oyuncuyu satın alma opsiyonuyla Chelsea'den bedelsiz olarak 1 yıllığına kiraladı.

Galatasaray, Chelsea'den Hakim Ziyech'i kiraladı. Sarı kırmızılılar, Faslı oyuncuyu bedelsiz kiraladı.

KAP'a yapılan açıklamada, ''Profesyonel futbolcu Hakim Ziyech ve kulübü Chelsea Football Club Limited ile oyuncunun bedelsiz satın alma opsiyonlu bedelsiz geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Futbolcuya ise 2023-2024 sezonu için net 3.587.500 euro sezonluk ücret ödenecek olup transferinin gerçekleşmesi durumunda 2024-2025 sezonu için net 2.850.000 euro sezonluk ücret ödenecektir. Ayrıca yapılan anlaşma gereği şarta bağlı uzama opsiyonunun gerçekleşmesi halinde futbolcuya 2025-2026 sezonu için net 2.850.000 euro sezonluk ücret ödenecektir.'' ifadeleri yer aldı.

İLK AÇIKLAMALAR

Kulüp televizyonuna konuşan Hakim Ziyech, "Türkiye'nin en büyük kulübünde oynayacağım için çok gururluyum. Aynı zamanda heyecanlıyım. Bu kulübün tarihinde başarılı olan diğer oyuncular gibi ben de iz bırakmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Galatasaray Faslı yıldızı resmen açıkladı! ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

2 ilimizden acı haber: 31 ilde sağanak ve sel hayatı felç etti!

Türkiye'nin birçok ilinde sel, sağanak, fırtına hayatı felç etti. AFAD'tan yapılan açıklamaya göre 31 ilde 405 sel ve su baskını, 62 heyelan, 204 mahsur kalma olayı yaşandı. Sel ve sağanak nedeniyle iki kişi hayatını kaybetti.