Galatasaray Gabriel Sara'nın bonservis bedelini belirledi! Hedef Süper Lig tarihinin rekor satışı

Galatasaraylı yöneticiler kulübün Gabriel Sara'dan 40 milyon euro kazanacağını söyledi.

Galatasaray’ın yaz döneminde 18+5 milyon euroya Championship ekiplerinden Norwich City’den aldığı ve o dönem yüksek maliyeti nedeniyle eleştirilen Gabriel Sara için bakış açısı tamamen değişti.

Özellikle Kadıköy’deki performansıyla herkesi kendine hayran bırakan Brezilyalı futbolcu için önyargılı tepkiler yerini övgüye bıraktı.

Ligde 2 kez ağları sarsan, Avrupa’da ise 3 asist yapan Sara için yönetimin beklentisinin çok büyük olduğu ortaya çıktı.

"40M€ KAZANDIRIR"

5 senelik sözleşmeye imza atan 25 yaşındaki futbolcu için yöneticiler, "Sara’yı aldığımızda çok eleştirilmiştik. 8 numarada artık bir sorunumuz yok ve bu şekilde devam ederse astronomik rakamları görecek. Böyle giderse bize maliyetinin 2 katına satacağız. Brezilya Milli Takımı da yapabilir. Galatasaray, Sara’dan 40 milyon euro kazanır. Daha erken işini bitirseydik ekstradan 5 milyon euro vermek zorunda kalırdık" ifadelerini kullandı.

Galatasaray forması altında toplamda 11 maçta süre bulan Gabriel Sara, 2 gol attı ve 3 asist yaptı.

(Milliyet)

Galatasaray Gabriel Sara'nın bonservis bedelini belirledi! Hedef Süper Lig tarihinin rekor satışı ile ilgili etiketler Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

MSB: Hakurk ve Metina bölgelerinde 11 PKK'lı terörist öldürüldü

Terör örgütüne yönelik operasyonlarda, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk ve Metina bölgelerinde tespit edilen toplam 11 terörist öldürüldü. MSB'den yapılan açıklamada "Terörü kaynağında yok etmek için öngörülemez, alışılmadık, süratli ve sürekli operasyonlara devam edeceğiz" dendi.