Galatasaray, Ismail Jakobs transferini resmen açıkladı: Dikkat çeken Victor Osimhen iması!

Galatasaray, Monaco'nun Senegalli sol beki Ismail Jakobs'un kiralık transferini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Sarı-Kırmızılılar, Jakobs transferini duyurduğu videonun sonunda, Victor Osimhen'in bugünkü Instagram hikayesindeki müziğe de yer verdi.

Galatasaray, Monaco'nun Senegalli sol beki Ismail Jakobs'un kiralık transferini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Sarı-Kırmızılılar, Jakobs transferini duyurduğu videonun sonunda, Victor Osimhen'in bugünkü Instagram hikayesindeki müziğe de yer verdi.

Galatasaray'dan yapılan yapılan açıklama şöyle:

"Profesyonel Futbolcu Ismail Joshua Jakobs ve Kulübü AS Monaco Football Club SAM ile oyuncunun 2024-2025 sezonu için zorunlu satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.

Buna göre, futbolcunun kulübüne net 1.000.000 Euro tutarında geçici transfer ücreti ödenecektir.

Futbolcuya ise 2024-2025 Futbol sezonu için net 2.100.000 Euro garanti ücret ödenecektir.

Buna ek olarak, futbolcunun zorunlu satın alma bedeli 8.000.000 Euro'dur.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Galatasaray, Ismail Jakobs transferini resmen açıkladı: Dikkat çeken Victor Osimhen iması! ile ilgili etiketler Victor Osimhen Galatasaray Monaco Napoli Transfer KAP
GÜNÜN VİDEOSU

İbranice çocuk kitabı ile Narin'in ölümü arasında garip benzerlikler

Diyarbakır'dan Türkiye'nin gündemine oturan Narin Güran cinayeti ile 1954 yılında ABD'li bir yazarın yazdığı kitap arasındaki garip benzerlikler sosyal medyada gündem oldu.