Galatasaray istedi, Fenerbahçe transferi bitirdi! Filip Kostic Fenerbahçe için İstanbul'a geliyor

Fenerbahçe, bir süredir adı Galatasaray ile anılan Juventus'un kanat oyuncusu Filip Kostic ile anlaşmaya vardı. Transfer görüşmeleri tamamlanırken, oyuncunun İstanbul'a geleceği öğrenildi.

Victor Osimhen'in transferi sonrası 3-5-2 sistemine geçme kararı alan ve Juventus'un kanat beki Filip Kostic ile ilgilenen Galatasaray, Juventus ile anlaşmış ancak oyuncunun sakatlık geçmişi sebebiyle transferden vazgeçmişti.

FİLİP KOSTİC FENERBAHÇE'DE!

Ferdi Kadıoğlu'nu Brighton'a satan ve sol kanata oyuncu arayan Fenerbahçe'de sürpriz bir gelişme yaşandı. Filip Kostic'in menajeri, oyuncusunu sarı lacivertli kulübe önerdi.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, Juventus ve Filip Kostic'in temsilcisi ile görüşmelere başladı.

Juventus ile anlaşmaya varan Fenerbahçe, Kostic'in temsilcisi Alessandro Lucci ile masaya oturdu.

Kulübünden sonra oyuncuyla da anlaşan Fenerbahçe, Filip Kostic'i İstanbul'a davet etti. Oyuncu sağlık kontrollerinden geçmek için Türkiye'ye gelecek.

SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALIK

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Anlaşma satın alma opsiyonlu kiralama şeklinde. Fenerbahçe, Kostic için uçuş planlıyor.

Galatasaray istedi, Fenerbahçe transferi bitirdi! Filip Kostic Fenerbahçe için İstanbul'a geliyor ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Trump'a yönelik "suikast girişiminde" bulunduğu belirtilen zanlının yakalandığı anlar paylaşıldı

Eski ABD Başkanı Donald Trump'a yönelik "suikast girişimi" olduğu belirtilen olayın zanlısının gözaltına alındığı görüntüler paylaşıldı.