Galatasaray ligden çekilecek mi?

Twitter adresi üzerinden ve her daim canlı yayınlarda sansasyonel açıklamalarda bulunan Ertem Şener, Fenerbahçe’nin 28. şampiyonluğuna göndermede bulundu. Şener kısa sürede sosyal medyada Fenerbahçeli taraftarların tepkisini çekti.

1959 öncesi şampiyonlukların sayılması için başvuruda bulunan Fenerbahçe’ye sarı lacivertli taraftarlar destek vermeye devam ediyor. Ertem Şener de bu kaosun içerisine kendisini de dahil ederek yaptığı açıklamalarla Fenerbahçeli taraftarların tepkini alarak Galatasaray’ın ligden çekilebileceğini iddia edildi. Peki, Galatasaray ligden çekilecek mi?

GALATASARAY LİGDEN ÇEKİLİYOR MU?

Fenerbahçe'nin 28 şampiyonluğunun onaylandığı takdirde Galatasaray’ın hem yayıncı kuruluştan hem de Süper Lig’den çekilebileceğini iddia eden Ertem Şener’e sarı lacivertli taraftarlar büyük bir tepki gösterdi.

Şener’i hedef alan söylemlerde bulunan Fenerbahçeli taraftarlar ünlü spikerin tarafsız olmadığını belirterek kısa zamanda gerilimin tırmanmasına neden oldular.

Galatasaray ligden çekilecek mi? ile ilgili etiketler Ertem Şener Galatasaray Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, önce tehdit edildi sonra darp edildi!

Zor günler geçiren 1.'lig ekiplerinden Sakaryaspor’un kulüp Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn'in saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı.