Galatasaray, Roland Sallai transferini resmen açıkladı: Oyuncu İstanbul'a geldi...

Galatasaray, Bundesliga ekibi Freiburg'dan Roland Sallai'yi kadrosuna kattı. 27 yaşındaki oyuncu ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Sarı-Kırmızılılar, oyuncunun lisansını çıkarttı.

Galatasaray, Bundesliga ekibi Freiburg'dan Roland Sallai'yi kadrosuna kattı.

27 yaşındaki oyuncu ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Sarı-Kırmızılılar, oyuncunun lisansını çıkarttı.

Galatasaray, Sallai transferi için Alman ekibine 4 sezona yayılmış 4 taksitte 6 milyon euro ödeyecek.

Macar kanat oyuncusu, Sarı-Kırmızılılar'da yıllık 2.5 milyon euro kazanacak.

Öte yandan Roland Sallai Galatasaray'a imza atmak için İstanbul'a geldi.

Havalimanında GSTV'ye açıklamalarda bulunan Sallai, "Mutluyum. Harika şeyler yapacağımıza inanıyorum. Hedefimiz ligde şampiyonluk. Avrupa Ligi'nde de final oynayıp kazanmak istiyorum. Galatasaray taraftarını çok duydum. Onlarla stadyumda karşılaşmak için sabırsızlanıyorum." dedi.

Galatasaray'dan yeni transfere ilişkin açıklama şöyle:

''Profesyonel futbolcu Roland Sallai ve kulübü Sport-Club Freiburg e.V. ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 4 sezona yayılmış 4 taksitte 6.000.000 euro transfer bedeli ödenecektir. Futbolcu ile 2024-2025 sezonundan başlayarak 4 sezon için anlaşmaya varılmış olup her bir futbol sezonu için net 2.500.000 euro sezonluk ücret ödenecektir.''

Galatasaray, Roland Sallai transferini resmen açıkladı: Oyuncu İstanbul'a geldi... ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

İsrail'in Lübnan'daki çağrı cihazı saldırısı sonrası Selçuk Bayraktar'ın röportajı gündem oldu

İsrail'in Lübnan Hizbullahı'na yönelik gerçekleştirdiği çağrı cihazı saldırısı sonrası Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın Teknofest 2024'te yaptığı konuşma gündem oldu.