Galatasaray skoru koruyamadı, Avrupa'da 23 yıl sonra ilki yaşadı!

UEFA Avrupa Ligi 2. hafta maçında temsilcimiz Galatasaray, 2-0 öne geçtiği karşılaşmada Letonya ekibi Rigas FS ile 2-2 beraberlikle ayrıldı. Sarı-Kırmızılılar aldığı bu beraberlikte Avrupa kupalarında 23 yıl sonra bir ilki yaşadı.

UEFA Avrupa Ligi 2. hafta maçında temsilcimiz Galatasaray, 2-0 öne geçtiği karşılaşmada Letonya ekibi Rigas FS ile 2-2 beraberlikle ayrıldı.

Temsilcimizin gollerini, 12. dakikada Dries Mertens ve 38. dakikada Yunus Akgün atarken, Letonya ekibinin gollerini ise 40. dakikada Janis Ikaunieks ile 54. dakikada Lasha Odisharia kaydetti.

Sarı-Kırmızılılar aldığı bu beraberlikte Avrupa kupalarında 23 yıl sonra bir ilki yaşadı.

Opta verilerine göre Galatasaray, Avrupa kupalarının grup/lig ve sonraki aşamalarında Aralık 2001'den (UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona ile 2-2 berabere kalmıştı.) bu yana ilk kez deplasmanda iki farklı öne geçtiği bir maçı kazanamadı.

 

Galatasaray skoru koruyamadı, Avrupa'da 23 yıl sonra ilki yaşadı! ile ilgili etiketler Rigas FS Galatasaray UEFA Avrupa Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Milli sporumuz Heimlich manevrası! Malatya'da öğretmen öğrencisinin hayatını kurtardı

Son yıllarda sıkça rastlanan Heimlich manevrasıyla hayat kurtarma olaylarına bir yenisi Malatya'da eklendi. Öğretmen Yusuf Doğan, boğazına şeker kaçan öğrencisini Heimlich manevrası ile kurtardı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.