Galatasaray taraftarını ayağa kaldıran Emin Bayram haberi! Satış haberleri sosyal medyada isyan çıkarttı

Galatasaray taraftarı dün gece gündeme bomba gibi düşen bir haberle adeta çılgına döndü. Geçtiğimiz sezonu Belçika ekibi Westerlo'da kiralık olarak geçiren genç yıldız Emin Bayram'ın, bonservisiyle transfer olduğu haberi büyük tepki çekti.

Galatasaray'da geçtiğimiz sezonu Westerlo'da kiralık olarak geçiren Emin Bayram, bonservisiyle Belçika ekibine transfer olmaya hazırlanıyor.

Westerlo ve Galatasaray, Emin Bayram'ın kalıcı transferi konusunda anlaşmaya vardı.

4 MİLYON EUROYA TRANSFER

Haberde; Galatasaray'ın bu transfer için 4 milyon euro bonservis bedeli elde edeceği ifade edilirken, sarı kırmızılı kulübün sonraki satıştan da yüzde 50 paya sahip olacağı belirtildi.

TARAFTARLAR ÇILDIRDI

Galatasaray taraftarı ise bu haberin sosyal medyaya düşmesiyle beraber adeta çılgına döndü. Genç yıldızın çok ucuz bir ücretle gönderildiğini düşünen sarı kırmızılı taraftarlar, yönetime tepki gösterdi.

Geçen sezonu Westerlo'da kiralık olarak geçiren 21 yaşındaki Emin Bayram, Belçika temsilcisinde 24 maçta sahaya çıktı ve 1 gol, 2 asistlik performans ortaya koydu.

Galatasaray taraftarını ayağa kaldıran Emin Bayram haberi! Satış haberleri sosyal medyada isyan çıkarttı ile ilgili etiketler Emin Bayram Galatasaray Westerlo
GÜNÜN VİDEOSU

Şarkıcı Atilla Taş adliyede çark etti: Erdoğan'a saygı duyacağız!

Şarkıcı Atilla Taş'ın, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla 8 yıl 2 aya kadar hapis istemiyle yargılanmasına başlandı. Taş duruşmanın ardından, "Söyleyecek bir şey yok, ne olursa olsun eleştiririz ama Cumhurbaşkanı'na hakaret etmem. Bu ülkenin cumhurbaşkanıdır, saygı duyacağız." dedi.