Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk Olimpija Ljubljana galibiyeti sonrası Rashica, Zaniolo ve Ramos hakkında konuştu!

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında temsilcimiz Galatasaray, evinde Olimpija Ljubljana'yı 1-0 mağlup etti. İlk mücadeleyi de 3-0 kazanan Sarı-Kırmızılılar adını play-off turuna yazdırdı. Teknik direktör Okan Buruk müsabakadan sonra önemli açıklamalarda bulundu.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında temsilcimiz Galatasaray, evinde Olimpija Ljubljana'yı 1-0 mağlup etti. İlk mücadeleyi de 3-0 kazanan Sarı-Kırmızılılar adını play-off turuna yazdırdı. Teknik direktör Okan Buruk müsabakadan sonra önemli açıklamalarda buludu.

MOLDE EŞLEŞMESİ YORUMU

Okan Buruk açıklamasında; "Çok istekli başladık. Rakibe pozisyon vermedik, iyi işler yaptık. Önemli olan kazanmaktı. Maçın başındaki coşkumuz bize gelecek için ümit verdi ama Torreira'nın kırmızı kartı kötü oldu. Molde, kendi sahasında etkili olabilen bir takım. Kolay bir maç olmayacak." dedi. 

RASHICA VE TRANSFER İÇİN SORUYA CEVAP

Buruk, Beşiktaş'ın Rashica transferi ve kanat bölgesi için; "Maç sonrası Rashica haberlerini yeni duydum. Sağ kanatta çok fazla opsiyonumuz var, birçok fırsat da karşımıza çıkıyor. Bununla ilgili gelişmeler olabilir." açıklamasında bulundu. 

ZANIOLO HAKKINDA KONUŞTU

Deneyimli teknik direktör, Aston Villa'ya transferi gündemde olan oyuncusu için; "Zaniolo ile ilgili süreç sürüyor. Kendisi Premier League'de oynamak isteyen bir oyuncu, buna saygı duyuyoruz. Kulübümüzün de menfaatleri oluşacaksa, bu transfer olacak gibi gözüküyor." dedi. 

SERGIO RAMOS SÖZLERİ

Sergio Ramos hakkında soruya cevap olarak Okan Buruk; "Stoper bölgesi için gidişata göre bakacağız. Şu anda ille bir oyuncu alacağız diye bir şeyimiz yok. Her pozisyon için çalışıyoruz. Stoper de bunlardan biri." dedi. 

 

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk Olimpija Ljubljana galibiyeti sonrası Rashica, Zaniolo ve Ramos hakkında konuştu! ile ilgili etiketler Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi Okan Buruk
GÜNÜN VİDEOSU

Köpeksever bir kadın mahalle sakinlerini tahrik edip kavga etti!

Her yıl onlarca vatandaşımıza saldırarak hayatını zindan eden ve öldürülen başıboş sokak köpeklerini izinsiz bir şekilde besleyen köpeksever bir kadın, kendisine tepki gösteren mahalle sakinleriyle kavga etti.