Galatasaray, Victor Osimhen'i resmen KAP'a bildirdi!

Galatasaray, Mauro Icardi'nin sakatlığı sonrası Victor Osimhen'in transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-Kırmızılı ekip Osimhen'i 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattığını resmen Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi

Galatasaray, Mauro Icardi'nin sakatlığı sonrası Victor Osimhen'in transferinde mutlu sona ulaştı.

Sarı-Kırmızılı ekip Osimhen'i 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattığını resmen Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Galatasaray, Nijeryalı golcünün yıllık 11 milyon euroluk maaşını da ödeyen taraf olacak.

Victor Osimhen, Napoli formasıyla geçen sezon 32 maçta forma giydi. 25 yaşındaki santrfor bu karşılaşmalarda 17 gol ve 4 asistlik performans gösterdi.

PÜRÜZLER GİDERİLDİ

Victor Osimhen'in sözleşmesine özel bir madde eklenmesini talep etmesi üzerine yıldız ismin İstanbul'a gelişi gecikti.

Osimhen'in "Ocak ayında Avrupa'nın büyük kulüplerinden teklif gelmesi halinde kullanabileceği bir fesih maddesi" eklenmesi talebini görüşen Galatasaraylı kurmaylar, Nijeryalı yıldızın bu isteğine onay verdi.

 

Öte yandan, Victor Oshimen'in Napoli'ye yaptığı "serbest kalma bedeli" talebi de karşılık buldu.

Serie A ekibi, Sarı-Kırmızılılar'a kiralık olarak gönderdiği Osimhen'in serbest kalma bedelini 150 milyon eurodan 80 milyon euroya indirdi.

Galatasaray, Victor Osimhen'i resmen KAP'a bildirdi!

İSTANBUL'A GELİYOR

Galatasaray'ın teklifini kabul ettiği İtalyan basını tarafından son dakika olarak geçilen Victor Osimhen'in transferinde iş sadece ıslak imza ve sağlık kontrollerine kaldı.

Osimhen'in gece 03.00 sularında İstanbul'da olması bekleniyor.

 

Galatasaray, Victor Osimhen'i resmen KAP'a bildirdi! ile ilgili etiketler Victor Osimhen Galatasaray Napoli Transfer KAP
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.