Galatasaray Yusuf Demir'i Basel'e kiraladı

Galatasaray'ın 6 milyon euro'ya transfer ettiği Yusuf Demir, Basel'e kiralandı.

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da forma şansı bulmakta zorlanan Yusuf Demir'e veda edildi. Sarı-kırmızılıların genç yıldızı, sezon sonuna kadar İsviçre ekibi Basel'e kiralandı. Galatasaray'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Profesyonel futbolcumuz Yusuf Demir'in 2023-2024 sezonu için geçici transferi konusunda FC Basel 1893 AG ile anlaşmaya varılmıştır."

Rapid Wien altyapısında futbola başlayan Yusuf Demir daha sonra Barcelona'da kiralık olarak forma giydi. Galatasaray, genç yıldızın bonservisini geçtiğimiz sezon başında 6 milyon euro karşılığında renklerine bağladı.

20 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 5 milyon euro. Genç futbolcu geride kalan sezonda 6 maçta Galatasaray forması giydi. Yusuf Demir'in Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek.

Galatasaray Yusuf Demir'i Basel'e kiraladı ile ilgili etiketler Yusuf Demir Galatasaray Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Düzce'de fındık işçilerini taşıyan minibüs uçuruma yuvarlandı, çok sayıda yaralı var

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde fındık işçilerini taşıyan minibüs, iddiaya göre freninin boşalması sonucu yaklaşık 50 metreden uçuruma yuvarlandı. Kazada çocukların da aralarında bulunduğu 6'sı ağır 22 kişi yaralandı.