Galatasaray'a Cedric Bakambu piyangosu! 4.5 milyon euroluk teklif kabul edildi, sözleşme imzalamak için İspanya'ya gittiler...

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Cedric Bakambu'ya flaş bir teklif geldi. İspanya La Liga ekiplerinden Real Betis, Demokratik Kongolu golcü için sarı kırmızılı takımla anlaşmaya vardı. Galatasaray bu transferden memnun edici bir gelir elde edecek.

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Cedric Bakambu için ayrılık vakti geldi. Sezon başında 700 bin euro bedelle Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al-Nasr'dan transfer ettiği Cedric Bakambu, İspanya La Liga ekibi Real Betis'e transfer olmak üzere.

Bir süredir Afrika Kupası sebebiyle ülkesinin Milli takım kampında bulunan Bakambu için kulüpler 4.5 milyon euro bedelle transfer için söz kesti. Oyuncu tarafı da kendisine yapılan teklifi kabul etti.

Çıkan haberlere göre Cedric Bakambu'nun menajerinin transferin resmiyet kazanması için İspanya'ya gittiği belirtildi. Öyle ki İspanya'da transfer sezonu bu gece 00.00 itibariyle sona erecek.

Sacha Boey ile yolları ayıran ve 30+5 milyon euro gelir elde eden Cimbom, Bakambu'dan da 4.5 milyon euro kazanmış olacak.

Galatasaray'a Cedric Bakambu piyangosu! 4.5 milyon euroluk teklif kabul edildi, sözleşme imzalamak için İspanya'ya gittiler... ile ilgili etiketler Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Kassam Tugayları İsraillilerin olduğu binayı patlattı! İşte o anlar...

Kassam Tugayları Gazze ve Beyrut'a saldırılarına devam eden İsraillilerin olduğu Cibaliye Mülteci Kampı'nı füzeyle patlattıkları görüntüleri paylaştı.