Galatasaray'a kötü haber! Danimarkalı sağ bek için yaptığı teklif reddedildi

Danimarka basını, sağ bek arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın Benfica'da forma giyen Alexander Bah için resmi teklifte bulunduğunu yazdı. Ancak Portekiz kulübünün teklifi düşük bularak reddettiği belirtildi.

Transferde sağ bek arayışlarını sürdüren Galatasaray için son iddia Danimarka'dan geldi. Danimarka basınından Bold'un haberine göre; sarı-kırmızılılar Benfica'da forma giyen Danimarkalı sağ bek Alexander Bah için teklifte bulundu. Galatasaray'ın 26 yaşındaki yıldız için Benfica'ya yaptığı teklifin 12 milyon euro olduğu kaydedildi.

BENFICA REDDETTİ!

Ancak Portekiz kulübünün, sarı-kırmızılıların yaptığı bu teklifi yetersiz bulup reddettiği belirtildi. Guela Doue'den son anda vazgeçen Galatasaray böylece, sağ bek transferinde bir kez daha umduğunu bulamadı. Öte yandan Galatasaray'ın Alexander Bah için Benfica ile ilk teması 1.5 ay önce kurduğu da haberin detaylarında yer aldı. 

Benfica ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Bah, geçen sezon 32 maçta 2 gol, 4 asistlik performans sergiledi. Bah'ın piyasa değeri 13 milyon euro olarak gösteriliyor.

 

 

 



Galatasaray'a kötü haber! Danimarkalı sağ bek için yaptığı teklif reddedildi ile ilgili etiketler Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.