Galatasaray'a transferi konuşulan Marcos Acuna kimdir? Marcos Acuna kaç yaşında, nereli?

Sacha Boey'in takımdan ayrılan Marcos Acuna kimdir? Sonrasında transfer çalışmaları hız kazanan Galatasaray, Marcos Acuna'yı gündemine aldı. Acuna'nın kim olduğu sosyal medyada araştırılmaya başlandı. Peki, Galatasaray'la adı geçen Marcos Acuna kimdir? Marcos Acuna kaç yaşında, nereli?

Son günlerde Sacha Boey'in takımdan ayrılması ile gündeme gelen ve sonrasında Marcos Acuna transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray, Marcos Acuna'yı markajına aldı.

Marcos Acuna kimdir sorusu sosyal medyada araştırma konusu hâline geldi. Peki, Galatasaray'la adı anılan Marcos Acuna kimdir? Marcos Acuna kaç yaşında, nereli?

MARCOS ACUNA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Marcos Acuna kimdir? 28 ekim 1991 tarihinde Arjantin’in Zapala kentinde dünyaya gelen yıldız futbolcu, futbol kariyerine Ferro alt yapısında başladı. 2014 yılında Racing Club’a 445 bin euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Acuna, 2017 yılında Portekiz ekibi Sporting Lizbon’a 9,59 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer oldu. Acuna, 2020 yılında 11.25 milyon euro bonservis bedeli karşılığında ise Sevilla’ya transfer oldu. Kariyerinde toplam 399 maça çıkan Acuna, 34 gol ve 65 asistlik performans gösterdi. Bu sezon Sevilla forması ile 13 maça çıkan Arjantinli sol bek, 2 asist yaptı.

Galatasaray'a transferi konuşulan Marcos Acuna kimdir? Marcos Acuna kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Sözcü TV canlı yayınında skandal tehdit! "Sokak savaşları başlar"

Başıboş sokak köpekleri düzenlemesi komisyonda kabul edilirken Sözcü TV'de skandal bir yayın gerçekleştirildi. Zülal Kalkandelen "Toplumsal huzurun çok bozulacağı çok açık" derken Hayvanlara Adalet Derneği Başkanı Hülya Yalçın ise, "Sokak savaşları başlar" tehdidini savurdu.