Galatasaray'da bir Hermoso skandalı daha! Dün gece 'transfer bitti' dediler, bu sabah iki oyuncu da teklifi reddetti: Ebimbe ve Zalewski'den yıkan haber

Galatasaray yönetimi skandal transfer süreçlerine bir yenisini daha eklemeyi başardı. Haftalar önce Hermoso transferinin bittiğini duyuran sarı kırmızılı yönetim, oyuncuyu Roma'ya kaptırmıştı. Aynı süreç bu sefer de Dina Ebimbe ve Nicola Zalewski'de yaşandı.

Gün geçmiyor ki Dursun Özbek yönetimi bir transfer skandalına daha imza atmasın. Geçtiğimiz haftalarda bonservisi elinde olan Hermoso ile anlaşma sağlandığını kendilerine yakın olan tüm gazetecilere duyuran yönetim, büyük bir şok yaşamıştı.

ADANA'DA MAÇ İZLEDİLER!

Yönetim her ne kadar el altından Hermoso ile anlaşıldığını servis etse de işin aslı öyle olmadı. Transferden sorumlu yöneticiler İbrahim Hatipoğlu, Cenk Ergün, Maruf Güneş ve Ayhan Akman, yıldız oyuncuyu ikna etmek yerine önemsiz gözle bakılan Adana Demirspor maçını izlemek için Adana'ya tam kadro gelmiş ve Hermoso Roma'ya kaptırılmıştı.

Galatasaray'da bir Hermoso skandalı daha! Dün gece 'transfer bitti' dediler, bu sabah iki oyuncu da teklifi reddetti: Ebimbe ve Zalewski'den yıkan haber

OSIMHEN'DE KURTARICI GARDI

Bu skandal görüntüden sonra taraftarlar yönetime ateş püskürürken, sosyal medyada en çok paylaşılan fotoğraf da bu oldu. Dursun Özbek ve ekibine tepkiler arşa ulaşmışken, yönetimi kurtaran isim İtalyan menajer George Gardi oldu.

Mauro Icardi, Nicolo Zaniolo, Dries Mertens, Lucas Torreira gibi transferleri Galatasaray'a kazandıran Gardi, Napoli'deki Victor Osimhen krizini fırsat bilerek devreye girdi. Oyuncu ve kulüp cephesiyle kontak kurup olumlu dönüş aldıktan sonra yakın arkadaşı olan Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk ile iletişime geçen George Gardi, bu transferi Dursun Özbek yönetimine adeta altın tepside sundu ve yönetime sadece imza için İtalya'ya uçmak kaldı.

Galatasaray'da bir Hermoso skandalı daha! Dün gece 'transfer bitti' dediler, bu sabah iki oyuncu da teklifi reddetti: Ebimbe ve Zalewski'den yıkan haber - Resim : 2

BİR TRANSFER SKANDALI DAHA

Gardi'nin bu sürpriz hediyesi sayesinde tepkileri yok eden ve taraftarın gözünde yeniden yükelen Dursun Özbek ve yönetimi, Avrupa'da listelerin son gününde yeni transferler için dört bir koldan atağa geçse de eli boş döndü ve yeniden taraftarın hedefi haline geldi. Sarı kırmızılı idareciler transfer süreci skandallarına bir yenisini de bugün ekledi.

Dün gece yönetimden sufle alan tüm Galatasaray muhabirleri, ardı ardına girdikleri son dakika haberleriyle Roma'dan Nicola Zalewski ve Frankfurt'tan Dina Ebimbe transferlerinin bittiğini, yarın (bugün) en az birinin İstanbul'a ineceğini duyurdular. Ancak ikinci Hermoso skandalı olarak kayıtlara geçecek bu haberler yine doğru çıkmadı.

TRANSFERİN YATTIĞINI DUYURDULAR

Gece mutlu şekilde uyuyan Galatasaraylı taraftarlar, bugün kabus yaşadı. Fransız gazetesi Le Parisien, Ebimbe'nin Türkiye'de oynama gibi bir niyetinin olmadığını, oyuncunun Galatasaray'ın teklifini reddettiğini son dakika olarak geçti. İtalyan gazetesi La Gazzetta dello Sport ise Zalewski'nin Roma'dan ayrılmak gibi bir düşüncesi olmadığını ve başkent ekibinde mutlu olduğunu duyurdu.

Galatasaray'da bir Hermoso skandalı daha! Dün gece 'transfer bitti' dediler, bu sabah iki oyuncu da teklifi reddetti: Ebimbe ve Zalewski'den yıkan haber ile ilgili etiketler Galatasaray Dursun Özbek Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Trump'a yönelik "suikast girişiminde" bulunduğu belirtilen zanlının yakalandığı anlar paylaşıldı

Eski ABD Başkanı Donald Trump'a yönelik "suikast girişimi" olduğu belirtilen olayın zanlısının gözaltına alındığı görüntüler paylaşıldı.