Galatasaray'da Dursun Özbek yönetiminden tarihi bir rezalet daha! İtalyan gazeteci son dakika olarak duyurdu: Nicola Zalewski Roma'da kalmayı seçti! Cenk Ergün ve İbrahim Hatipoğlu'nun tatili sona erdi!

Galatasaray'da gün geçmiyor ki Dursun Özbek ve yönetimi tarihi bir skandala daha imza atmasın. Hermoso transferinde tarihi bir gol yiyen sarı kırmızılı yönetim, Nicola Zalewski transferinden de eli boş döndü. Cenk Ergün ve İbrahim Hatipoğlu'nun günler süren İtalya 'tatili' bugün resmen sona erdi...

Galatasaray'da skandallarla adı anılan Dursun Özbek ve yönetimi, bugün bir kez daha tarihe geçecek bir sonuçla eli boş kaldı. Roma'da forma giyen Nicola Zalewski transferi için 3 gün önce davul ve zurnalar eşliğinde İtalya'ya giden ve kendilerine yakın gazetecilere "Transfer bitti" haberini servis eden yönetim, bu topraklardan elleri boş döndü.

NİCOLA ZALEWSKİ ROMA'DA KALDI

İtalyan gazeteci Di Marzio'nun son dakika olarak duyurduğu habere göre Nicola Zalewski, Galatasaray'ın 2.5 milyon euroya yakın teklifini elinin tersiyle itti ve altyapısından yetiştiği, 350 bin euro kazandığı Roma'da kalmayı seçti.

3 gündür Roma'da olan Sportif A.Ş. Başkanvekili İbrahim Hatipoğlu ve Futbol Direktörü Cenk Ergün, bu transfer döneminde alışık olduğumuz gibi elleri boş bir şekilde tatillerini noktaladılar.

HERMOSO SKANDALINI HATIRLATTI

Zalewski skandalı bizlere daha çok taze olan Hermoso rezaletini bir kez daha hatırlattı. Aynı İspanyol oyuncuda olduğu gibi kendilerine yakın olan gazetecilere WhatsApp'tan 'transferin bittiğini' servis eden yönetim, oyuncunun otel rezervasyonlarının ekran görüntülerini bile paylaşmıştı. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı ve yöneticiler Adana'da Galatasaray maçı izlerken Hermoso Roma'ya transfer oldu.

BU KAÇINCI REZALET?

Kasaborsa bilet olayıyla 50 milyon euroluk vurgun yapıldığı iddiası savcılığa sevk edilirken, olayla artık Türk mahkemeleri ilgilenecek. Bankalar Birliği'nden aylar önce çıkılacağının vaat edilmesine rağmen o konuda da bir gelişme yaşanmadı. Ayrıca Başkan Dursun Özbek yeni sezonun Kemerburgaz Tesisleri'nde açılacağını söylemesine rağmen Eylül ayı itibariyle buradaki inşaat devam ediyor. Taraftarlar ise tüm bu skandallar sonrası sosyal medyadan "Dursun Özbek istifa" etiketiyle tepkilerini dile getiriyorlar.

Galatasaray'da Dursun Özbek yönetiminden tarihi bir rezalet daha! İtalyan gazeteci son dakika olarak duyurdu: Nicola Zalewski Roma'da kalmayı seçti! Cenk Ergün ve İbrahim Hatipoğlu'nun tatili sona erdi! ile ilgili etiketler Galatasaray Dursun Özbek