Galatasaray'da Hakim Ziyech için karar verildi! Tüm paylaşımlarını kaldırmıştı

Galatasaray ile ilgili tüm Instagram paylaşımlarını kaldıran ve takımdan ayrılacağı iddia edilen Hakim Ziyech ile ilgili karar verildi. Sarı kırmızılı takım, Hakim Ziyech ile devam etmeye hazırlanıyor.

Özellikle Suudi Arabistan ve Katar ekiplerinin ciddi ilgisinin bulunduğu Hakim Ziyech, Galatasaray ile yola devam etmeye hazırlanıyor.

PLAN DEĞİŞTİ, KALIYOR

Galatasaray'da kanat transferinin UEFA'ya bildirilen kadroya yetişmemesi sonrası Hakim Ziyech ile ilgili plan değişti. Yönetim çok iyi bir teklif gelmediği sürece Ziyech'i takımda tutmaya karar verdi.

1+1 YIL DAHA KONTRATI VAR

Faslı futbolcunun Galatasaray ile 1+1 yıl daha kontratı bulunuyor.

BU SEZON NE YAPTI?

Hakim Ziyech bu sezon Galatasaray formasıyla 4 maça çıktı. 31 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda hiç skor katkısı vermedi. 

Galatasaray'da Hakim Ziyech için karar verildi! Tüm paylaşımlarını kaldırmıştı ile ilgili etiketler Hakim Ziyech Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.