Galatasaray'da Hakim Ziyech mutluluğu! Kampa damga vurdu

Galatasaray'ın 9-18 Temmuz tarihleri arasında Avusturya'da gerçekleştirdiği ilk yurt dışı kampında Hakim Ziyech ile Dries Mertens'in formu dikkat çekti. Geçen sezon yaz kampı yapmayan Ziyech'in bu sene formda ve motive gözükmesi umutları arttırdı.

Galatasaray'ın 9-18 Temmuz tarihleri arasında Avusturya'da gerçekleştirdiği ilk yurt dışı kampında Hakim Ziyech ile Dries Mertens'in formu dikkat çekti.

Geçen sezon yaz kampı yapmayan Ziyech'in bu sene formda ve motive gözükmesi umutları arttırdı. Faslı yıldızın yeni sezonda çok önemli işler yapmasının beklendiği bildirildi. Yeni sezonda gözler yine yıldız futbolcuda olacak.

MERTENS, BATSHUAYI

Mertens de ilerleyen yaşına rağmen hazırlık maçlarında iyi gözüktü. Yeni transfer Michy Batshuayi ise çalışkanlığı ve kısa sürede takım arkadaşlarıyla kurduğu diyalogla dikkat çekti. Belçikalı forvet, gol şanssızlığını ise son maçta kırdı.

WILFRIED ZAHA

Sarı-kırmızılılarda Avusturya'daki ilk kampta dikkat çeken isimlerden biri de Wilfried Zaha oldu.

Galatasaray'da Hakim Ziyech mutluluğu! Kampa damga vurdu ile ilgili etiketler Hakim Ziyech Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

THY uçağı türbülansa girmişti! 6 kişinin yaralandığı uçağın içinden görüntüler ortaya çıktı

Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul-Taipei seferini yapan uçağı, Taipei Havalimanı’na inişine kısa bir süre kala türbülansa girdi. Türbülans nedeniyle 4 yolcu ve 2 kabin görevlisi hafif şekilde yaralandı. Uçağın içinden yeni görüntüler ortaya çıktı.