Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu defteri resmen kapanıyor! Milli yıldızın bonservisi ve maaşı belli oldu

Galatasaray'a veda etmeye hazırlanan Kerem Aktürkoğlu, Rus ekibi Spartak Moskova'ya imza atmak üzere. Galatasaray'ın kazanacağı bonservis bedeli belli olurken, Kerem Aktürkoğlu'na yapılan maaş teklifinde de iyileştirmeye gidildi.

Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray macerası artık sona eriyor.

Milli futbolcu için bir süredir devrede olan Spartak Moskova, Aktürkoğlu'na yaptığı maaş teklifini güncelledi.

Galatasaray ile 13 milyon euro bonserviste anlaşan Spartak Moskova'nın Kerem'i ikna etmek için fiyat yükseltmeye devam ettiği belirtildi.

İŞTE YENİ MAAŞ TEKLİFİ

2.4 milyon euroya çıkan Rus ekibinin, Kerem'i ikna etmek için bonuslarla beraber 3 milyon euro teklif ettiği bildirildi.

Kerem'le aradaki farkı kapatan Spartaklı yöneticilerin son detaylar üzerinde çalıştığı öğrenildi.

TRANSFERİN BİTMESİ BEKLENİYOR

Kerem Aktürkoğlu transferinin kısa süre içinde resmiyete dökülmesi bekleniyor.

25 yaşındaki milli futbolcu 2023-24 sezonunda 54 maçta 15 gol, 9 asistlik skor katkısı vermişti. 

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu defteri resmen kapanıyor! Milli yıldızın bonservisi ve maaşı belli oldu ile ilgili etiketler Kerem Aktürkoğlu Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Ekrem İmamoğlu Edanur Gezer'i unuttu, sadece Narin Güran'ı konuştu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Narin Güran cinayeti hakkında ilk kez konuştu, "Bir çocuğu kaybettikten sonra aranan adalet benim için bir adalet değil" ifadelerini kullandı. Bu sözler sonrası geçtiğimiz aylarda İBB'ye ait bir parkta hayatını kaybeden Edanur Gezer akıllara geldi. Sosyal medya kullanıcıları, Başkan İmamoğlu'nun Edanur Gezer'i unuttuğunu ya da unutmak istediğinin altını çizdi.