Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu Olimpija Ljubljana galibiyeti sonrası konuştu: Avrupa en büyük hedefimiz...

Galatasaray oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, Olimpija Ljubljana maçında 1 golle galibiyete katkı sağladı. Kerem Aktürkoğlu, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Slovenya'nın Olimpija Ljubljana takımını deplamanda 3-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılı takımda Kerem Aktürkoğlu, galibiyetle ilgili açıklamalarda bulundu.

"AVRUPA EN BÜYÜK HEDEFİMİZ''

Kerem açıklamasında; "Avrupa en büyük hedefimiz. Çalıştık ve karşılığını aldık. Kaptığımız toplarla direkt kaleye gitme arzumuz vardı ve bu taktiğimizi uygulamayı başardık. 3-0 kazandık ama hiçbir şey bitmiş değil. İkinci maça da aynı konsanstrasyonla çıkacağız." dedi. 

 

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu Olimpija Ljubljana galibiyeti sonrası konuştu: Avrupa en büyük hedefimiz... ile ilgili etiketler Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi Kerem Aktürkoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Köpeksever bir kadın mahalle sakinlerini tahrik edip kavga etti!

Her yıl onlarca vatandaşımıza saldırarak hayatını zindan eden ve öldürülen başıboş sokak köpeklerini izinsiz bir şekilde besleyen köpeksever bir kadın, kendisine tepki gösteren mahalle sakinleriyle kavga etti.