Galatasaray'da sürpriz başkan adayı Süheyl Batum'un yönetim listesi açıklandı! Ünal Aysal ve Alp Yalman müjdesi

Galatasaray'da 25 Mayıs'ta gerçekleşecek başkanlık seçimi öncesi sürpriz şekilde başkanlığa adaylığını açıklayan CHP eski milletvekili Süheyl Batum'un yönetim listesi belli oldu. Süheyl Batum yaptığı açıklamada Ünal Aysal ve Alp Yalman hakkında da flaş bir bilgi verdi.

Galatasaray'da gündem bir anda 25 Mayıs'ta yapılacak seçime döndü. Şampiyonluk yarışında kritik 4 haftaya girilirken, başkan adayları listelerini Divan Kurulu'na teslim etti.

Mevcut başkan Dursun Özbek'ten sonra sürpriz başkan adayı CHP eski milletvekili Süheyl Batum da listesini verdi. Batum'un yönetim listesinde eski yönetimlerde yer alan isimlerin yanı sıra avukat Rezan Epözdemir ismi de dikkat çekiyor.

Süheyl Batum yaptığı açıklamada, seçimi kazanmaları halinde eski başkanlar Ünal Aysal ve Alp Yalman'ın Sportif A.Ş.'de görev alacağını duyurdu.

İşte Süheyl Batum'un yönetim listesi:

Galatasaray'da sürpriz başkan adayı Süheyl Batum'un yönetim listesi açıklandı! Ünal Aysal ve Alp Yalman müjdesi

Galatasaray'da sürpriz başkan adayı Süheyl Batum'un yönetim listesi açıklandı! Ünal Aysal ve Alp Yalman müjdesi ile ilgili etiketler Galatasaray Rezan Epözdemir
GÜNÜN VİDEOSU

Serhat Akın’ın vurulduğunu öğrenen Batuhan Karadeniz, canlı yayını terk etti!

Eski milli futbolcu Serhat Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda silahlı saldırıya uğradığını ve ayağından yaralandığını açıkladı. Öte yandan Akın'ın Sports Digitale isimli YouTube kanalındaki partneri olan eski futbolcu Batuhan Karadeniz, Serhat Akın'ın vurulduğunu öğrenmesiyle birlikte canlı yayın yapan programı terk etti.