Galatasaray'da tartışılan isim Cenk Ergün için yönetimden sürpriz karar! Sözleşmesi uzatılıyor

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün için yönetim önemli bir karar aldı. Bu sezonki transfer planlaması ve bazı futbolcuların yaşadığı problemler sebebiyle tartışılan Cenk Ergün ile sözleşme uzatılıyor.

Galatasaray'da yönetimden idari bir hamle geliyor.

Fanatik'in haberine göre; Sarı-kırmızılılarda futbol direktörü olarak görev yapan ve sözleşme süresi dolacak olan Cenk Ergün'ün kontratında yenileme yapılacak. Ergün'le iki yıllık yeni sözleşme yapılacağı öğrenildi.

Galatasaray Yönetimi, Ergün ile transfer döneminin bitmesinin ardından masaya oturacak.

TARTIŞMA YARATAN İSİM!

Galatasaray'da Erden Timur'un ayrılığı sonrası futbolun başına geçen Cenk Ergün, transfer planlamasında yaşanan sıkıntılarda başroldeki isim olarak eleştirildi. Ergün ayrıca Kerem Aktürkoğlu'nun kaptanlığının alınması başta olmak üzere takım içindeki sorunları çözememesi sebebiyle de taraftarın hedefi haline gelmişti.

Galatasaray'da tartışılan isim Cenk Ergün için yönetimden sürpriz karar! Sözleşmesi uzatılıyor ile ilgili etiketler Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Narin'in amcası Kurtuluş Güran'dan skandal paylaşım: Aramalar sürerken rol yapıp film çekmişler...

Narin'i arama çalışmaları sürerken amca Kurtuluş Güran'ın Narin ile ilgili rol yapıp kısa film çektiği ve sosyal medya hesabından paylaştığı ortaya çıktı.