Galatasaray'da transfer bombaları art arda patlatılacak! Tek engel Young Boys maçı

Mevcut durumda 1 milyon Euro harcama limiti kalan Galatasaray, Young Boys'u elemesi halinde Şampiyonlar Ligi gelirini garantileyecek ve transferler için kaynak sağlamış olacak. Şayet tur geçme başarısı gösterilirse transfer bombaları ardı ardına patlatılacak.

Batshuayi, Elias Jelert ve Gabriel Sara'yı transfer eden Galatasaray, kadrosuna üç takviye daha düşünüyor. Derrick Köhn'ü yeterli bulmayan sarı-kırmızılı kulüp, sol bek için yeni isim arıyor. 

ELENMEZSE TRANSFER VAR

Orta saha merkezine alternatif bakılıyor ve Wilfried Zaha ile Kerem Aktürkoğlu'nun olası ayrılığına karşı kenar forvet için çalışmalar başladı. Transferde 9 gün frene basıldı ve Young Boys eşleşmesinin bitmesi bekleniyor.

OKAN BURUK VE EKİBİ MESAİDE

Mevcut durumda 1 milyon Euro harcama limiti kalan Galatasaray, Young Boys'u elemesi halinde Şampiyonlar Ligi gelirini garantileyecek ve transferler için kaynak sağlamış olacak. 

OKAN BURUK VE EKİBİ MESAİDE

Teknik direktör Okan Buruk da Florya'da tüm konsantrasyonunu Young Boys maçlarına verdi, transferi düşünülen oyuncuları izlemeyi bıraktı. 50 yaşındaki teknik adam, yardımcılarıyla birlikte İsviçre ekibini A'dan Z'ye analiz ederken, bunları da takımı ile paylaşıyor.

(Sabah)

Galatasaray'da transfer bombaları art arda patlatılacak! Tek engel Young Boys maçı ile ilgili etiketler Galatasaray Okan Buruk Dursun Özbek
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.