Galatasaray'da Victor Nelsson Alanyaspor galibiyeti sonrası konuştu: Kazanmak istiyorduk ve kazandık...

Galatasaray'ın Alanyaspor karşısındaki ilk golünü kaydeden Victor Nelsson, kazandıkları için mutlu olduklarını belirtti. Nelsson, "Kazanmak istiyorduk ve kazandık. Daha iyi olabilirdik." dedi.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Galatasaray, Alanyaspor'u deplasmanda mağlup ederek çeyrek finale kaldı.

Sarı-Kırmızılılara galibiyeti getiren golleri Victor Nelsson ve Dries Mertens kaydetti. Karşılaşmanın ardından Galatasaray'da Victor Nelsson mücadeleyi değerlendirdi.

''KAZANMAK İSTİYORDUK VE KAZANDIK''

Maçı değerlendirerek sözlerine başlayan Nelsson, "Çeyrek finaldeyiz. Bizim için önemliydi. Alanyaspor iyi futbol oynayan bir takım. Antrenörlerini ve oyuncularını tebrik ediyorum. Kazanmak istiyorduk ve kazandık. Daha iyi olabilirdik." dedi.

''HÜCUMDA BİRAZ DAHA ETKİLİ OLMAK İSTİYORUM''

Nelsson ayrıca, "Serbest vuruşlarda daha tehlikeli oluyoruz her geçen gün. Hücumda biraz daha etkili olmak istiyorum, savunmada iyi olduğumu düşünüyorum. Bunun için de kendime bir hedef koyuyorum." ifadelerini kullandı.

 

Galatasaray'da Victor Nelsson Alanyaspor galibiyeti sonrası konuştu: Kazanmak istiyorduk ve kazandık... ile ilgili etiketler Alanyaspor Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası Victor Nelsson
GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.