Galatasaray'da Victor Nelsson İstanbulspor galibiyeti sonrası görüşlerini dile getirdi: Psikolojik olarak bizim için zor bir maçtı...

Galatasaray, İstanbulspor'u 2-1'le geçip liderlik koltuğuna oturdu. Danimarkalı stoper Victor Nelsson ise karşılaşma sonrası görüşlerini dile getirdi.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Victor Nelsson, "İlk yarı iyiydik. Çok pozisyona girdik. İkinci yarı İstanbulspor daha iyiydi ama 3 puan bizim oldu. Zaten önemli olan da 3 puanı alabilmektir" dedi.

''PSİKOLOJİK OLARAK BİZİM İÇİN ZOR BİR MAÇTI" 

"İkinci yarıda bir stres yaşadık" diyen Danimarkalı stoper, "İstanbulspor'un da hakkını yememek lazım. Psikolojik olarak bizim için zor bir maçtı" ifadelerini kullandı. 

Galatasaray'da Victor Nelsson İstanbulspor galibiyeti sonrası görüşlerini dile getirdi: Psikolojik olarak bizim için zor bir maçtı... ile ilgili etiketler Galatasaray İstanbulspor Süper Lig Spor Toto Süper Lig Victor Nelsson
GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.