Galatasaray'da Victor Osimhen'in son durumu belli oldu! Beşiktaş derbisine yetişecek mi?

Süper Lig'in 7. hafta maçında Kasımpaşa ile Galatasaray arasında oynanan ve 3-3 biten mücadelenin ilk yarısında sakatlanan Victor Osimhen'in, son durumu belli oldu. Peki, Nijeryalı santrafor, ligin 10. haftasında oynanacak Beşiktaş derbisine yetişecek mi?

Süper Lig'in 7. hafta maçında Kasımpaşa ile Galatasaray arasında oynanan ve 3-3 biten mücadelenin ilk yarısında sakatlanan Victor Osimhen'in, son durumu belli oldu.

Peki, Nijeryalı santrafor, ligin 10. haftasında oynanacak Beşiktaş derbisine yetişecek mi?

Galatasaray'da Victor Osimhen'in son durumu belli oldu! Beşiktaş derbisine yetişecek mi?

İYİ HABER GELDİ

Rigas FS ve Alanyaspor maçlarında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Victor Osimhen sakatlığını atlattı.

Yıldız futbolcu, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bireysel antrenmanlara başladı.

Öte yandan 25. yaşındaki golcünün Beşiktaş derbisine yetişmesi bekleniyor.

Victor Osimhen, Galatasaray'da bu sezon oynadığı 4 maçta 2 gol, 4 asistlik katkı sağladı. 

Galatasaray'da Victor Osimhen'in son durumu belli oldu! Beşiktaş derbisine yetişecek mi? ile ilgili etiketler Victor Osimhen sakatlık Galatasaray Beşiktaş Derbi Süper Lig Trendyol Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Rize AK Parti İl Başkanı Yılmaz Katmer’in ne dediğini kimse anlamadı!

Burger King'in, 7 Ekim'de Rize'de şube açması ve kurdeleleri AK Partili isimlerin kesmesi gündemdeki yerini koruyor. Tabandan gelen tepkiler üzerine AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer "keşke o açılış olmasaydı" dedi. Katmer aynı açıklamada, ilçe belediye başkanlarına "arkadaşlarımızın arkasındayız" diyerek sahip çıktı ve eleştirilere, "üç buçuk soysuzun ardından zağarlık yapamam" dizeleriyle yanıt vermeye çalıştı. Vatandaşlar ise, ''bu ne biçim savunma'' diyerek tepkilerini dile getirdiler.