Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz kararı: Milli futbolcuya %750 zam yapılacak

Galatasaray'ın en değerli oyuncularından biri olan ve Avrupa'dan teklifler alan Barış Alper Yılmaz'ın maaşına zam yapılacak. 10 milyon TL yıllık ücret alan Barış Alper Yılmaz'a kulüp tarafından %750 zam yapılacağı iddia edildi.

Galatasaray yönetimi, Barış Alper Yılmaz'a yeni sözleşme teklif etti.

343 Digital Youtube programında konuşan gazeteci Haluk Yürekli'nin haberine göre; Galatasaray, Barış Alper'e yeni sözleşmesiyle birlikte yıllık 75 milyon TL civarında maaş ödeyecek. Yeni sözleşme 12 Ekim'den sonraki mali genel kurulun ardından geçerlilik kazanacak.

YÜZDE 750 ZAM

Şu an yıllık 10 milyon TL kazanan Barış Alper Yılmaz, kabul ettiği yeni sözleşmesiyle birlikte yüzde 750 zam almış olacak.

SÖZLEŞME SÜRESİ UZATILMADI

Barış Alper'in sözleşmesi süresi ise 2027 yazına kadar sabit kalacak, sözleşme süresinde bir uzatma olmayacak.

Öte yandan, Barış Alper'in Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in HT Spor'da yaptığı 'Barış Alper ile ilgili bir teklif gelmedi' sözlerine de bozulduğu kaydedildi.

25 MİLYON EURO TEKLİF GELMİŞ

Barış Alper'e transferin son günü, Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica'ya gittiği saatlerde Nottingham Forest'tan 20 milyon euro ve bonuslarla birlikte yaklaşık 25 milyon euro teklifi geldi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'e bu teklif iletilmedi. Kerem Aktürkoğlu gittiği için Barış Alper'in gitmesine izin verilmedi ve bu nedenle de Dursun Özbek'e bu teklif iletilmedi.

Galatasaray yönetiminin, Kaan Ayhan ve Yunus Akgün'e de kısa süre içerisinde zamlı sözleşme önerececeği belirtildi.

Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz kararı: Milli futbolcuya %750 zam yapılacak ile ilgili etiketler Galatasaray Barış Alper Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Kassam Tugayları İsraillilerin olduğu binayı patlattı! İşte o anlar...

Kassam Tugayları Gazze ve Beyrut'a saldırılarına devam eden İsraillilerin olduğu Cibaliye Mülteci Kampı'nı füzeyle patlattıkları görüntüleri paylaştı.