Galatasaray'dan Fenerbahçe derbisi sonrası çok sert tepki: Utanıyoruz...

Galatasaray Kulübü, Kadıköy'de oynanan ve 0-0 berabere sonuçlanan Fenerbahçe derbisinin ardından hakem kararlarıyla ilgili tepki dolu bir paylaşım yaptı.

 Süper Lig'in 18. haftasında Kadıköy'de Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalan Galatasaray'dan derbi sonrası flaş bir paylaşım yapıldı.

''YİNE ONLARIN YERİNE UTANIYORUZ''

Sarı-kırmızılı kulübün resmi X hesabından yapılan paylaşımda,"Sadece kendileri için adalet isteyenler bu gece yine her mecradan Türk futbolunu manipüle etmeye devam ettiler. Biz; hakem heyetinin, VAR odasının ve 26 kameranın göremediğini paylaşıyor ve yine onların yerine utanıyoruz. Türk futbolunu bu noktaya getirenlerin bir gün utanması temennisiyle…" ifadeleri kullanıldı. 

 

Galatasaray'dan Fenerbahçe derbisi sonrası çok sert tepki: Utanıyoruz... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Süper Lig Trendyol Süper Lig Mauro Icardi
GÜNÜN VİDEOSU

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, önce tehdit edildi sonra darp edildi!

Zor günler geçiren 1.'lig ekiplerinden Sakaryaspor’un kulüp Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn'in saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı.