Galatasaray'dan Fenerbahçe ve Beşiktaş göndermeli Michy Batshuayi paylaşımı: "Türkiye'nin en büyüğüne geldim"

Galatasaray daha önce transferini KAP'a bildirdiği Michy Batshuayi için kulübün sosyal medya hesabından özel bir video paylaştı.

Galatasaray, geride bıraktığımız sezonu Fenerbahçe'de geçiren Michy Batshuayi ile 3 yıllık anlaşma imzalandığını açıklamıştı. Sarı-kırmızılılar, Belçikalı golcü için hazırlanan özel bir videoyu paylaştı.

BATSHUAYI: TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜNDEYİM

Videoda "Batsman" lakabıyla bilinen Batshuayi'nin videoda süper kahraman Batman'in maskesi ile Galatasaray logolu bir pelerin giydiği ve Türkçe olarak "Türkiye'nin en büyüğündeyim" dediği görüldü.

BATSHUAYI'NİN SÖZLEŞME DETAYLARI

Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklama, "Profesyonel futbolcu Michy Batshuayi-Atunga ile transferi konusunda 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya 2024-2025 sezonu için 1.500.000 euro, 2025-2026 sezonu için 1.000.000 euro, 2026-2027 sezonu için 500.000 euro tutarında imza ücreti ödenecek olup her bir Futbol sezonu için net 3.000.000 euro sezonluk ücret ödenecektir"

Galatasaray'dan Fenerbahçe ve Beşiktaş göndermeli Michy Batshuayi paylaşımı: "Türkiye'nin en büyüğüne geldim" ile ilgili etiketler Michy Batshuayi Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Şarkıcı Atilla Taş adliyede çark etti: Erdoğan'a saygı duyacağız!

Şarkıcı Atilla Taş'ın, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla 8 yıl 2 aya kadar hapis istemiyle yargılanmasına başlandı. Taş duruşmanın ardından, "Söyleyecek bir şey yok, ne olursa olsun eleştiririz ama Cumhurbaşkanı'na hakaret etmem. Bu ülkenin cumhurbaşkanıdır, saygı duyacağız." dedi.