Galatasaray'dan şok Kerem Aktürkoğlu açıklaması: "Biz Spartak Moskova ile anlaştık ama kendisi gitmek istemedi"

Galatasaray'da futbol takımından sorumlu yönetici İbrahim Hatipoğlu, Kerem Aktürkoğlu ile ilgili flaş bir açıklamada bulundu. Hatipoğlu, Kerem Aktürkoğlu için Spartak Moskova ile anlaştıklarını ancak oyuncunun gitmek istemediğini söyledi.

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun akıbeti merak konusu. Son olarak kaptanlığının elinden alındığını açıklayan milli futbolcuya dair İbrahim Hatipoğlu'ndan dikkat çeken açıklama geldi.

Kerem Aktürkoğlu transferine dair Sabah'a konuşan Hatipoğlu, "Biz Spartak Moskova ile anlaştık fakat kendisi Rus kulübüyle anlaşamadı ve gitmek istemedi" dedi.

Kerem Aktürkoğlu'nun Avrupa'da oynama hayalinin her zaman olduğunu dile getiren İbrahim Hatipoğlu, "Sezon başından beri biz Kerem'in kalmasından yanayız ve hocamız da sezon başında kalmasını istediğini söyledi. Çıkan asılsız iddialar doğru değil. Ayrıca şu anda Kerem ile ilgili kulübe gelmiş başka herhangi bir resmi teklif yok" ifadelerini kullandı.

Spartak Moskova'nın Kerem Aktürkoğlu için Galatasaray'a son olarak 10+2 milyon euroluk teklif yaptığı iddia ediliyordu.

Galatasaray'dan şok Kerem Aktürkoğlu açıklaması: "Biz Spartak Moskova ile anlaştık ama kendisi gitmek istemedi" ile ilgili etiketler Galatasaray Kerem Aktürkoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünya liderlerine çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ”Toplumlarımızı zehirleyen her türlü nefret söylemine, ırkçılığa ve aşırı sağ akımlara karşı demokrasilerimizi korumak zorundayız. Tüm bu hedefleri gerçekleştirmek için ihtiyacımız olan, çok taraflı sistemi dünyanın beşten büyük olduğu şiarını merkeze alarak adalet ve hakkaniyet ekseninde yeniden şekillendirmektir” dedi.