Galatasaray'dan son dakika transfer açıklaması! Metin Öztürk: "2-3 takviye yeter derken 5 transfer birden yaptık! Hala 'daha' diyorlar, ne dahası?"

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, transfer konusunda açıklama yaptı. Metin Öztürk, 5 transfer yapılmasına rağmen eleştirilerin gelmesine tepki gösterdi.

Galatasaray efsanesi Metin Oktay, vefatının 33. yılında kabri başında anıldı. Sarı kırmızılı takımın İkinci Başkanı Metin Öztürk, anma sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Transfer konusunda taraftarları bilgilendiren Metin Öztürk'ün açıklamaları şu şekilde:

"Süper Lig'de 19 takım var, 19 takım için de transferde son gün, neden Galatasaray bu kadar projektörlerin altında gerçekten bilmiyorum!

Geçen sene Galatasaray şampiyon olduktan sonra kaç bölgeye ihtiyacı var? 1 ya da 2 denebilirdi, bu kadar. Dünyanın en önemli 3 santraforlarından biri gelmiş, 'daha' deniyor. Daha'nın hesabını bilmiyorum!

Icardimiz var. Metin Oktay ağabeyimiz gibi kral! Arkasından Batshuayi geldi. Dünyanın en büyük 3 santrforlarından biri geldi. Geçen sene Kopenhag'da bize sahayı dar eden Jelert geldi. 5 tane çok kıymetli transfer yaptık. 2-3 oyuncu yeterliyken 5 oyuncunun yetersiz görülmesini anlamakta zorluk çekiyorum!

Okan hocamız ve scout ekibimizin planı doğrultusunda planımız var. O plan çerçevesinde görüşülen oyuncular var ama 1 liralık kişiye 5 verirseniz bizden sonraki yönetimleri de bağlar!

Şov transferlerden vazgeçip Galatasaray'ın geleceğini çöpe atmamamız lazım!

Ya 62 dönüm arazi alındı Vadi İstanbul'a kadar, Galatasaray Adası üst kullanım alanları alındı. Kemerburgaz alındı, Florya büyüdü. Bu yönetimin hatası 5 dönemde yapacağı 1 dönemde yapması! Diğer 18 takımın transferini neden sormuyorsunuz onlar için de son gün!

Belki bir iki saat içinde netleştireceğimiz transferler vardır. Benim bilgim yok. Transferden sorumlu olan Futbol Direktörümüz Cenk Ergün, yöneticimiz İbrahim Hatipoğlu, hocamız Okan Buruk ve scout ekibimizin bilgisi dahilinde ilerliyor süreç.

Dünya çapında oyuncular alındı. Rakibimiz 11 yılda şampiyon olamazken iki kez şampiyon olduk. Gerçek taraftarla, başka armalara gönül vermiş ama takma isimle sosyal medyada yer alanları kenara koyuyorum. Onların işi Galatasaray'ı provoke etmek!

Sene sonunda göreceksiniz; başkaları artık çakma 5. yıldızdan utanırken biz gerçek 5. yıldızla taraftarımızla kucaklaşacağız!"

Galatasaray'dan son dakika transfer açıklaması! Metin Öztürk: "2-3 takviye yeter derken 5 transfer birden yaptık! Hala 'daha' diyorlar, ne dahası?" ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer