Galatasaray'dan Yunus Akgün'e 4 yıllık yeni kontrat! Maaşına zam yapılacak

Galatasaray’da harika bir sezon başlangıcı yapan ve son olarak Alanyaspor karşısında galibiyeti getiren golü atan Yunus Akgün’le yeni kontrat yapılacak.

Galatasaray’da harika bir sezon başlangıcı yapan ve son olarak Alanyaspor karşısında galibiyeti getiren golü atan Yunus Akgün’le yeni kontrat yapılacak.

2 sene daha sözleşmesi bulunan ve yıllık 11 milyon lira alan 24 yaşındaki oyuncuyla 4 yıllık kontrat yapılacağı ve ücretinin de 40 milyon liraya çıkarılacağı öğrenildi.

Takımın vazgeçilmezleri arasına giren ve bu sezon ligde ve Avrupa’da kritik goller atan Yunus’un bu gelişimi böylece karşılıksız kalmayacak.

Avrupa Ligi’nde 2, Süper Lig’de de 2 gol atma başarısı gösteren Yunus Akgün özellikle Kadıköy’de Fenerbahçe’ye karşı performansı ile yıldızlaşmıştı. Alanyaspor maçında sağ kanatta görevlendirilen Yunus soldaki gibi yine etkili bir görüntü çizerken, joker gibi kullanılmasının Okan Buruk’un elini rahatlattığı belirtildi.

Kerem’in ayrılığından sonra Barış Alper’in formsuzluğu, Sallai’nin de hazır olmaması nedeniyle Yunus’un bu çıkışının çok değerli bulundu.

(Takvim)

Galatasaray'dan Yunus Akgün'e 4 yıllık yeni kontrat! Maaşına zam yapılacak ile ilgili etiketler Yunus Akgün Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Minibüste üniversiteli 2 kıza cinsel saldırı; makyajlı sapık tutuklandı

Yalova'da üniversite ile KYK yurdu arasında yolcu taşıyan minibüste 2 kız öğrenciye cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan Yusuf Yılmaz isimli şahıs tutuklandı. Şüphelinin makyajlı olarak minibüste yolculuk ettiği anlar, cep telefonu ile görüntülendi.