Galatasaray'ın Nicola Zalewski transferinde flaş gelişme! Roma kadro dışı bırakmaya hazırlanıyor

Galatasaray'da Nicola Zalewski transferi iyiden iyiye çıkmaza girdi. İtalyan ekibiyle anlaşmaya varan sarı kırmızılı takım, bu sefer de oyuncudan ret yedi. Roma ise Zalewski'ye ya Galatasaray'ın teklifini kabul etmesini ya da kendileriyle sözleşme uzatmasını iletti. Aksi taktirde Polonyalı oyuncu kadro dışı bırakılacak.

Galatasaray Yönetimi, Roma'da forma giyen Nicola Zalewski'nin transferini tamamlamak için İtalya'ya gitmişti. Sarı kırmızılı takım, transferi tamamlayamadı.

"GALATASARAY ISRARCI"

Di Marzio'da yer alan habere göre; Nicola Zalewski, Roma'da kalmaya karar verdi. Polonyalı oyuncu, Galatasaray'ın yaptığı iyi teklife rağmen takımdan ayrılmama kararı aldı.

Bununla birlikte haberde, Polonyalı oyuncu Galatasaray'ın teklifini reddetti ancak sarı-kırmızılı yöneticiler ısrarlarını sürdürdüğü belirtildi.

"SON TEKLİF DE REDDEDİLDİ"

Öte yandan Polonya basınından Meczyki'nin haberine göre ise Galatasaray ile Roma, Zalewski transferi için anlaşmaya vardı ancak sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Zalewski, Galatasaray'ın son teklifini de kabul etmedi.

Zalewski, kışın istediği kulübe imza atmak istiyor.

ZALEWSKI'NİN VAZGEÇME SEBEBİ

Alfredo Pedulla'nın haberine göre; Nicola Zalewski, 2 gün önce Galatasaray'ın teklifini kabul etmişti. Ancak Galatasaray, Roma'ya yapılan bonservisi artırmak için oyuncuya yapılan 2 milyon euro maaş + bonus teklifini düşürmesini istedi ve Zalewski, Galatasaray'ın teklifini reddetti.

ZALEWSKI'NİN İSTEKLERİ

Öte yandan Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Galatasaray, Roma ile 9 milyon euro artı 3 milyon euro bonus karşılığında anlaşmaya vardı ancak oyuncu ikna edilemedi.

Habere göre Zalewski'nin Galatasaray'dan istekleri şu şekilde;

-3.2 milyon euro net maaş
-En az 4 yıl sözleşme
-500 bin euro imza parası
-Başarı bonusu
-15 milyon euro serbest kalma maddesi
-Menajerlik ücreti

KADRO DIŞI KALABİLİR

Öte yandan Corriere dello Sport'un haberine göre; Galatasaray ile her konuda anlaşan Roma, Nicola Zalewski'ye baskı yapıyor.

Oyuncuyu bonservis ücreti kazanmadan kaybetmek istemeyen İtalyanlar, Galatasaray'ın teklifini veya yeni sözleşmeyi kabul etmezse Zalewski'yi kadro dışı bırakabilir.

ROMA'DAKİ SÖZLEŞMESİ

Güncel piyasa değeri 12 milyon euro olarak gösterilen Nicola Zalewski'nin Roma ile sözleşmesi gelecek yıl sona eriyor.

ROMA PERFORMANSI

2021 yılından bu yana Roma'nın A takımında forma giyen Zalewski, İtalyan ekibinde çıktığı 109 maçta 2 gol attı ve 7 asist yaptı. 

Galatasaray'ın Nicola Zalewski transferinde flaş gelişme! Roma kadro dışı bırakmaya hazırlanıyor ile ilgili etiketler Roma Galatasaray