Galatasaray'ın PAOK maçına İspanyol hakem Alejandro Hernandez atandı! Sparta Prag zaferinde düdük çalmıştı

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ın PAOK'la oynayacağı maçı Alejandro Hernandez yönetecek. Alejandro Hernandez geçen sezon Sparta Prag'ı yenen Galatasaray'ın maçını yönetmişti.

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray, lig aşamasındaki ilk maçında PAOK'la karşılaşacak.

Karşılaşma öncesinde UEFA, Galatasaray-PAOK maçının hakemini duyurdu.

Mücadeleyi İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek. Hernandez'in yardımcılıklarını Jose Naranjo ve Diego Sanchez Rojo üstlenecek. Jose Luis Munuera 4. hakem, Guillermo Cuadra ise VAR hakemi olarak maçta görev alacak.

TÜRK TAKIMLARI İÇİNDE TEK KAZANAN CİMBOM

İspanyol hakem Alejandro Hernandez, Türk takımlarının maçlarında 4 kez düdük çaldı. Geçen sezon Galatasaray'ın Avrupa Ligi'nde Sparta Prag ile oynadığı ve kazandığı ilk maçı yöneten Hernandez, sarı kırmızılı takımın Fatih Terim döneminde 5-1 kaybettiği PSV maçında da görev almıştı.

Fenerbahçe'nin 2021 yılında 3-0 kaybettiği Olympiakos maçında düdük çalan Alejandro Hernandez, Beşiktaş'ın 2-1'lik Braga mağlubiyetinde de görev almıştı.

Milli Takım bazında tek maçımızı yöneten İspanyol hakem, Norveç'i 3-0 yendiğimiz karşılaşmada görev almıştı.

GALATASARAY-PAOK MAÇI NE ZAMAN?

Avrupa Ligi'nde Galatasaray, 25 Eylül Çarşamba günü PAOK'u Rams Park'ta konuk edecek. Mücadele 22.00'de başlayacak.

Sarı-kırmızılılar lig aşamasındaki diğer maçlarında Rigas, Elfsborg, Tottenham, AZ Alkmaar, Malmç, Dinamo Kiev ve Ajax'la karşılaşacak.

Galatasaray'ın PAOK maçına İspanyol hakem Alejandro Hernandez atandı! Sparta Prag zaferinde düdük çalmıştı ile ilgili etiketler Paok Galatasaray UEFA Avrupa Ligi hakem
GÜNÜN VİDEOSU

Şeyda polisin katili Yunus Emre Geçti çöp poşetiyle adliyeye sevk edildi!

Polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden katil Yunus Emre Geçti, çöp poşeti giydirilip kadın polisler tarafından Hayvan Büro Amirliği’nin aracına bindirilerek adliyeye sevk edildi.