Galatasaray'ın parlayan yıldızı Yunus Akgün Avrupa'da bir ilki gerçekleştirdi

PAOK ile oynanan UEFA Avrupa Ligi lig aşaması ilk maçında Galatasaray'ın ikinci golünü kaydeden Yunus Akgün, sarı kırmızılı takımdaki ilk Avrupa golünü atmış oldu.

UEFA Avrupa Ligi ilk haftasında Galatasaray sahasında Yunan ekibi PAOK ile oynarken, sarı-kırmızılıların ikinci golünü Yunus Akgün attı.

Müsabakanın 76. dakikasında Kaan Ayhan'ın sağ kanattan ortasında arka direkte Dries Mertens'in indirdiği topu Victor Osimhen, kale önüne Yunus'a aktardı. Onun vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti ve skor 2-1 oldu.

24 yaşındaki futbolcu böylece kariyerindeki Avrupa kupalarında ilk gol sevincini yaşadı. Yunus Akgün'ün bu sezon Süper Lig'de de 1 golü bulunuyor.

Müsabakaya 11'de başlayan Yunus 87. dakikada yerini Berkan Kutlu'ya bıraktı.

Galatasaray'ın parlayan yıldızı Yunus Akgün Avrupa'da bir ilki gerçekleştirdi ile ilgili etiketler Yunus Akgün Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Serhat Akın’ın vurulduğunu öğrenen Batuhan Karadeniz, canlı yayını terk etti!

Eski milli futbolcu Serhat Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda silahlı saldırıya uğradığını ve ayağından yaralandığını açıkladı. Öte yandan Akın'ın Sports Digitale isimli YouTube kanalındaki partneri olan eski futbolcu Batuhan Karadeniz, Serhat Akın'ın vurulduğunu öğrenmesiyle birlikte canlı yayın yapan programı terk etti.