Galatasaray'ın rakipleri belli oldu!

Şampiyonlar Ligi kura çekimi ile temsilcimiz Galatasaray'ın rakipleri belli oldu.

Şampiyonlar Ligi gruplarındaki rakipleri belli oldu. Monaco'da yapılan kura çekiminde Galatasaray A Grubu'nda yer aldı ve rakipleri şu şekilde belirlendi:

Temsilcimizin rakipleri: Paris Saint-Germain, Real Madrid, Club Brugge

Bütün gruplar ise şu şekilde oluştu:

A Grubu: Paris Saint-Germain, Real Madrid, Club Brugge, Galatasaray

B Grubu: Bayern Münih, Tottenham, Olympiakos

C Grubu: Manchester City, Shakhtar Donetsk, Dinamo Zagreb, Atalanta

D Grubu: Juventus, Atletico Madrid, Bayer Leverkusen, Lokomotiv Moskova

E Grubu: Liverpool, Napoli, Salzburg, Genk

F Grubu: Barcelona, Borussia Dortmund, Inter, Slavia Prag

G Grubu: Zenit, Benfica, Lyon, RB Leipzig

H Grubu: Chelsea, Ajax, Valencia, Lille

VAN DIJK İLKi BAŞARDI

Southampton'dan Liverpool'a transferinden sonar performansını üst düzeye çıkaran Van Dijk, takımının geçen sezonki Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunda büyük pay sahibi oldu. Manchester City'nin şampiyon tamamladığı ligde ise Liverpool, rakibine sezon boyunca büyük baskı kurdu. Bu başarının mimarlarından Van Dijk, İngiliz ekibi ve Hollanda Milli Takımıyla 59 maça çıktı. Avrupa'da Yılın Futbolcusu seçilen ilk defans oyuncusu unvanını elde eden Van Dijk, defanstaki başarısının yanısıra 9 gol attı, 4 asist yaptı. 4.465 dakika sahada kalan van Dijk, Liverpool'da en çok süre alan oyuncu oldu. Tüm maçlardaki girdiği ikili mücadelelerin ve çıktığı hava toplarının yüzde 70'ini kazandı, defansın ortasındaki öneminin altını çizdi. Kalesinde sadece 22 gole izin veren Liverpool, Premier Ligi en az gol yiyen takım olarak tamamladı.

Yılın futbolcusu: Virgil van Dijk

Yılın kalecisi: Alison Becker

Yılın savunmacısı: Virgil van Dijk

Yılın orta saha oyuncusu: Frankie de Jong

Yılın forveti: Lionel Messi

İSTANBUL'UN EV SAHİPLİĞİNDE OYNANACAK 2020 UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİNİN LOGOSU BELLİ OLDU

UEFA'dan yapılan açıklamada, 30 Mayıs 2020'de Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak final maçı için hazırlanan logonun, bu akşam Monaco'da düzenlenecek Şampiyonlar Ligi grup kura çekimi sırasında tanıtılacağı duyuruldu.

İstanbul'un gün batımında Galata Kulesi, Dikilitaş, Boğaziçi, cami ve su kemeri gibi simgeleriyle tasvir edildiği logonun ortasında, "İstanbul 20 Final" yazısı eşliğinde Şampiyonlar Ligi'nin logo ve kupası yer aldı.

Galatasaray'ın rakipleri belli oldu!

 

Galatasaray'ın rakipleri belli oldu! ile ilgili etiketler Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi Cristiano Ronaldo Lionel Messi
GÜNÜN VİDEOSU

Mısırlı komedyen Youssef Netanyahu'yu UCM'de "yargıladı'! İşte 'Bibi'nin Duruşması'

Mısırlı komedyen Bassem Youssef, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Uluslararası Ceza Mahkemesinde (UCM) yargılanmasını konu edinen, kendisinin de rol aldığı "Bibi's Trial (Bibi'nin Duruşması)" isimli şarkının klibini yayımladı.