Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakibi belli oldu!

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Olimpija Ljubljana'yı elemesi halinde play-off'ta Klaksvik-Molde eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3. eleme turunda Olimpija Ljubljana ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'ın turu geçmesi halinde play-off maçındaki muhtemel rakipleri belli oldu.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Olimpija Ljubljana'yı elemesi halinde play-off'ta Klaksvik - Molde eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne 3. ön eleme turunda veda etmesi halinde, Avrupa Ligi play-off turunda Karabağ-HJK Helsinki eşleşmesinin galibi ile karşı karşıya gelecek.

Eğer Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'ndeki karşılaşmayı da kaybederse yoluna UEFA Konferans Ligi gruplarında devam edecek.

GALATASRAY'IN MAÇ KADROSU BELLİ OLDU

Galatasaray - Ljubljana eşleşmesinin ilk maçı 8 Ağustos, ikinci maçı ise 15 Ağustos tarihinde oynanacak. Galatasaray'ın yarın deplasmanda oynayacağı maçın kadrosu belli oldu.

Arjantinli golcü Mauro Icardi ve sakatlığı geçen Lucas Torreira açıklanan kadroda yer aldı. Sakatlığı bulunan Nicolo Zaniolo, takıma yeni katılan Zaha ve Kerim Demirbay ise kadroda yer almadı. Ayrıca kiralanması gündemde olan iki isim Morutan ve Yusuf Demir de kadroda kendine yer bulamadı.

 

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakibi belli oldu! ile ilgili etiketler Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Köpeksever bir kadın mahalle sakinlerini tahrik edip kavga etti!

Her yıl onlarca vatandaşımıza saldırarak hayatını zindan eden ve öldürülen başıboş sokak köpeklerini izinsiz bir şekilde besleyen köpeksever bir kadın, kendisine tepki gösteren mahalle sakinleriyle kavga etti.