Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nden elde ettiği gelir açıklandı

Gelen son dakika haberine göre; Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi'nden elde ettiği gelir açıklandı.

Avrupa futbolunda 2019-20 sezonu önceki gün Bayern Münih ile PSG arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi final maçıyla resmen sona erdi. Devler Ligi’ne grup aşamasından itibaren katılan takımların kazandığı paralar da belli oldu.

EN ÇOK KAZANANLAR

PSG, 134 milyon Euro ile en çok gelir elde eden takım olurken, Bayern Münih 129.9 milyon Euro ile ikinci, Barcelona 104.4 milyon Euro ile üçüncü oldu. Bu 3 kulübü Manchester City (99.3) ve Atletico Madrid (95.3) takip etti.

GALATASARAY 26'NCI SIRADA YER ALDI

Grup aşamasında elenen temsilcimiz Galatasaray ise 29.9 milyon Euro gelir elde ederek, 32 takım arasında 26. sırayı aldı. En az kazanan kulüp ise 18.9 milyon Euro ile Slavia Prag oldu.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nden elde ettiği gelir açıklandı ile ilgili etiketler Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi UEFA Para Euro
GÜNÜN VİDEOSU

Diyarbakır'da kadın cinayeti: Uzman çavuş M. Recai Işık eşini katledip kafasına sıktı

Boşanma aşamasındaki eş cinayetlerine bir yenisi Diyarbakır'da eklendi... Uzman çavuş Muhammed Recai Işık boşanma aşamasındaki eşi Bedriye Işık'ı çarşıdaki bir iş yerinin önünde tabancayla öldürdü, ardından kafasına sıkarak kendi yaşamına da son verdi.