Galatasaray ve SOCAR'dan iş birliği anlaşması: Cimbom kasayı doldurdu

Galatasaray ile SOCAR 3 yıllık Sponsorluk Reklam ve Tanıtım Hakları sözleşmesi imzaladı. Sarı-kırmızılılar bu sponsorluk anlaşması ile yılda 5 milyon toplamda 15 milyon euro gelir elde edecek.

Galatasaray, SOCAR ile 3 yıllık Sponsorluk Reklam ve Tanıtım Hakları sözleşmesi imzalandığını açıkladı.

Galatasaray, SOCAR markasının UEFA organizasyonlarında forma göğüs sponsoru olarak yer alacağını belirtti. Sarı-kırmızılı kulüp, SOCAR ile yapılan anlaşmadan yıllık 5 milyon euro gelir elde edileceğini açıkladı.

Galatasaray ve SOCAR'dan iş birliği anlaşması: Cimbom kasayı doldurdu

Galatasaray'ın resmi internet sitesinde yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Galatasaray Spor Kulübü ve Azerbaycan’ın enerji devi SOCAR arasında 2023-2024 sezonundan başlamak üzere tüm branşları kapsayan üç yıllık Sponsorluk Reklam ve Tanıtım Hakları sözleşmesi imzalandı.

Yapılan anlaşmaya göre Galatasaray Spor Kulübü enerji sponsoru olan SOCAR, sarı kırmızılı takımın UEFA organizasyonu altında oynayacağı tüm Avrupa maçlarında giyeceği formanın göğüs kısmında da yer alacak.

SOCAR KİMİN? HANGİ ÜLKENİN? NE ŞİRKETİ?

SOCAR, "State Oil Company of Azerbaijan Republic" (Azerbaycan Cumhuriyeti Devlet Petrol Şirketi) kısaltmasıdır. SOCAR, Azerbaycan devletine ait olan ve ülkenin petrol ve doğalgaz sektörlerinde faaliyet gösteren bir şirkettir.Socar'ın başkanı Rovchan Nadjaf, kurucusu ise Ebulfez Elçibey'dir.

SOCAR, Azerbaycan'ın petrol ve doğalgaz rezervlerini keşfetmek, üretmek, işlemek, taşımak ve ihraç etmek gibi faaliyetlerle ilgilenir. Şirket, petrol ve doğalgaz üretimi, petrol rafinerileri, petrokimya tesisleri, deniz ve kara taşımacılığı gibi bir dizi faaliyette bulunmaktadır.

Galatasaray ve SOCAR'dan iş birliği anlaşması: Cimbom kasayı doldurdu - Resim : 2

SOCAR, Azerbaycan'ın ekonomisinde önemli bir rol oynamaktadır. Ayrıca, uluslararası alanda da faaliyet göstermekte olup, enerji projelerine yatırım yapmakta ve enerji tedariki sağlamaktadır. SOCAR, Azerbaycan'ın yanı sıra diğer ülkelerdeki enerji projelerine de katılarak küresel bir oyuncu haline gelmiştir.

SOCAR'ın amacı, Azerbaycan'ın petrol ve doğalgaz kaynaklarını etkin bir şekilde yönetmek, ülkenin enerji sektörünü geliştirmek ve enerji kaynaklarını uluslararası pazarlara ulaştırmaktır. Şirket, Azerbaycan'ın enerji endüstrisinde önemli bir role sahip olmasıyla birlikte ülkenin ekonomik kalkınmasına da katkıda bulunmaktadır.

Galatasaray ve SOCAR'dan iş birliği anlaşması: Cimbom kasayı doldurdu ile ilgili etiketler Galatasaray SOCAR
GÜNÜN VİDEOSU

Malatya depremi ER TV canlı yayınında! "Aman Ya Rabbim korkunç"

Malatya'daki 5.9 büyüklüğündeki deprem yerel televizyon kanalı ER TV'nin canlı yayınına yansıdı. Programın sunucusu Hülya Kaya'nın büyük korku yaşadığı anlarda "aman yarabbim korkunç" dediği duyuldu.