Galatasaray'ın Young Boys maçı öncesi Barış Alper Yılmaz'dan kötü haber! Wilfried Zaha kadroda, BAY yok...

Galatasaray yarın Şampiyonlar Ligi play-off ilk maçında Young Boys deplasmanına çıkacak. İsviçre'ye gidecek kafile açıklanırken, Barış Alper Yılmaz'dan kötü haber geldi. Milli futbolcu hastalığı sebebiyle kadroda yer almazken, son 2 maçta kadroda olmayan Wilfried Zaha ise kafilede yer aldı.

Galatasaray Şampiyonlar Ligi play-off ilk maçında yarın Young Boys deplasmanına çıkacak. İsviçre'ye gidecek kafile duyurulurken, Barış Alper Yılmaz'dan gelen haber sarı kırmızılı taraftarları yıktı.

BARIŞ ALPER YILMAZ YOK, WILFRIED ZAHA VAR!

Galatasaray'ın yaptığı açıklamaya göre İsviçre maçı kafilesinde Barış Alper Yılmaz yer almadı. Resmi duyuru şu şekilde, "Bulantı, kusma ve ishal şikayetleri olan ve gıda zehirlenmesi yaşadığı tespit edilen Barış Alper Yılmaz, bugün İsviçre’ye hareket eden kafilede yer almadı. Futbolcumuzun durumuna yarın sabah yapılacak değerlendirmenin ardından karar verilecek."

Barış Alper Yılmaz'ın durumu belirsizliğini korurken, Galatasaray'da bir ilginç gelişme daha yaşandı. Takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan ve son 2 lig maçında transfer görüşmeleri sebebiyle kadroya alınmayan Wilfried Zaha, Young Boys maçı kafilesine dahil edildi.

Sarı kırmızılı takımda ayrıca yeni transferler Elias Jelert ve Gabriel Sara da kafilede yer alırken, cezalı olan Kaan Ayhan ve sakatlığı bulunan Davinson Sanchez kadroda yer almadı.

Galatasaray'ın Young Boys maçı öncesi Barış Alper Yılmaz'dan kötü haber! Wilfried Zaha kadroda, BAY yok...

Galatasaray'ın Young Boys maçı öncesi Barış Alper Yılmaz'dan kötü haber! Wilfried Zaha kadroda, BAY yok... ile ilgili etiketler Galatasaray Barış Alper Yılmaz UEFA Şampiyonlar Ligi Wilfried Zaha
GÜNÜN VİDEOSU

Eğitim sözleri çarpıtılmıştı! Hulusi Akar'dan ders gibi cevap: Allah’tan korkmayanlara sözümüz yok!

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, "Eğitimin amacı Allah korkusu ve kuldan utanmadır." sözleri sonrası gelen tepkilere tek cümleyle cevap verdi. Akar, sosyal medya hesabından "Allah’tan korkmayanlara, kuldan utanmayanlara, söyleyecek sözümüz yoktur!" ifadelerini kullandı.