Galatasaraylı taraftarlardan olay yaratan Mert Hakan Yandaş pankartı! Victor Osimhen de bu görselde yer aldı

Fenerbahçe ile Galatasaray'ın bu akşam karşı karşıya geleceği dev mücadele öncesi taraftar atışlamaları da devam ediyor. Sarı kırmızılı taraftarlar, Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş'a olay bir göndermede bulundu. Victor Osimhen'in de yer aldığı bu pankart sosyal medyada gündem oldu.

Süper Lig'in 6. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe evinde Galatasaray'ı ağırlayacak.

Karşılaşma öncesinde Galatasaraylı taraftarlar, Florya'da dikkat çeken bir pankart açtı. Sarı-kırmızılı tarafarların hazırladığı ve Mert Hakan Yandaş işe Victor Osimhen'in bulunduğu pankart şu şekilde:

Galatasaraylı taraftarlardan olay yaratan Mert Hakan Yandaş pankartı! Victor Osimhen de bu görselde yer aldı

Galatasaraylı taraftarlar, benzer bir pankartı geçen sezonun ikinci yarısında Rams Park'ta oynanan karşılaşmadan önce de açmıştı. Söz konusu pankartta Victor Osimhen'in yerine Kerem Aktürkoğlu yer almıştı.

 

Galatasaraylı taraftarlardan olay yaratan Mert Hakan Yandaş pankartı! Victor Osimhen de bu görselde yer aldı ile ilgili etiketler Galatasaray Mert Hakan Yandaş Derbi Fenerbahçe Victor Osimhen
GÜNÜN VİDEOSU

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, önce tehdit edildi sonra darp edildi!

Zor günler geçiren 1.'lig ekiplerinden Sakaryaspor’un kulüp Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn'in saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı.